ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΦΟΝΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

226dbbd2-5d2c-4cf0-997e-50bda14409eaΟι εκδόσεις Μάρτης μάς περιμένουν το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρα 12 στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά για παιχνίδι με τον Άλφονς, βασισμένο στο βιβλίο Άπαπα, Άλφονς!

Άλφονς

Όταν οι μπαμπάδες θέλουν να ηρεμήσουν, δεν τους νοιάζει και τόσο τι κάνουν τα παιδιά. Σήμερα είναι μια τέτοια μέρα. Ο μπαμπάς διαβάζει εφημερίδα. “Να πάρω το κουτί με τα εργαλεία;” τον παρακαλεί ο Άλφονς. “Μμμ!” λέει ο μπαμπάς. “Να προσέχεις όμως το πριόνι!”

Γονείς και παιδιά από 4 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον Άλφονς μέσα από θεατρικό παιχνίδι και βιωματικές δράσεις υπό την καθοδήγηση της θεατρολόγου Άννας Παπαφίγκου.

qlWBmG1l

Ευριπίδης στην Κηφισιά
2ος όροφος, νέο παιδικό τμήμα
Κηφισίας 310, Κηφισιά, 210-8075792

Οι Εκδόσεις Μάρτης μας συστήνουν ένα νέο ήρωα, τον Άλφονς, της Gunilla Bergström. Ο Άλφονς θεωρείται σήμερα κλασικό έργο της παιδικής λογοτεχνίας. Από την πρώτη έκδοση, το 1972, έχουν εκδοθεί περίπου 30 ιστορίες του. Συχνά πρόκειται για μικρά καθημερινά επεισόδια, όπου το παιδί αντιμετωπίζεται πάντα με σοβαρότητα. Το χιούμορ και η φαντασία μέσα στην πραγματικότητα είναι βασικά στοιχεία των ιστοριών της Bergström. Ο Άλφονς έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 32 γλώσσες και συνεχώς τυπώνονται νέες εκδόσεις. Μόνο στη Σουηδία έχουν κυκλοφορήσει περίπου πέντε εκατομμύρια αντίτυπα. Δείτε όλα τα βιβλία του που κυκλοφορούν στα ελληνικά εδώ

Leave a Reply