Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος και ο ΙΑΝΟS μας προσκαλούν σε μια μεγάλη γιορτή με αφορμή την επανέκδοση του βιβλίου Η ώρα του παιδιού της Αντιγόνης Μεταξά (Θεία Λένα).

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (1)

Συμμετέχουν: Πάνος Μουζουράκης, Αντώνης Παπαθεδούλου, Έμη Σίνη, Χρήστος Χωμενίδης, Κλαίρη Γεωργέλλη, Αργυρώ Πιπίνη.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η  σκηνοθέτης Μαρία Ηλιου, εγγονή της Αντιγόνης Μεταξά, ενώ στις μελωδίες θα ακούσουμε τη μουσικό Φωτεινή Τσακνάκη.

Η είσοδος στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο IANOS CAFÉ και απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών και άνω και φυσικά και σε ενήλικες, είναι ελεύθερη.

16144223_10154897928144378_1041670112_n

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Οι ιστορίες που αγάπησαν οι σημερινοί παππούδες που ήταν κάποτε παιδιά γίνονται ένας θησαυρός για τα εγγόνια τους! Μέσα από τις αγαπημένες φωνές σύγχρονων καλλιτεχνών και συγγραφέων τα παιδιά θα γνωρίσουν την πιο σημαντική παιδαγωγό στον τόπο μας και θα ταξιδέψουν στον κόσμο των παραμυθιών με έναν τρόπο που μόνο η Θεία Λένα ήξερε να διηγείται, άμεσο και παραστατικό, μαθαίνοντας στα παιδιά σημαντικά πράγματα για τη ζωή αλλά συγχρόνως ψυχαγωγώντας τα. Πρόκειται για ένα βιβλίο με συναρπαστικά παραμύθια όπου αγόρια και κορίτσια, πειρατές και έμποροι, δράκοι και νεράιδες, ζώα και πουλιά θα κάνουν τα σημερινά παιδιά να ταξιδέψουν στον κόσμο της φαντασίας και της γνώσης.

Leave a Reply