Η ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Η ΑγγελίναΤο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά και οι εκδόσεις Μάρτης μάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ξένιας Καλογεροπούλου “Η Αγγελίνα”, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 12:00.

Ελάτε να γνωρίσετε την Αγγελίνα, μια “αλλιώτικη” ηρωίδα, επίμονη και απτόητη, μέσα από την αφήγηση της αγαπημένης μας Ξένιας Καλογεροπούλου! Μετά την παρουσίαση, τα παιδιά θα ζωντανέψουν και θα δώσουν χρώμα στους ήρωες του βιβλίου.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Η Αγγελίνα”:  Αυτός δεν είναι σαν τους άλλους. Είναι αλλιώτικος. Έναν τέτοιον άντρα ήθελα πάντοτε να βρω. Όταν η αρχόντισσα Δεβόρα αντικρίζει τον Ζυμωτό, τον ερωτεύεται και αποφασίζει να τον πάρει μαζί της στο μακρινό Αλχαμερίδο. Η Αγγελίνα δεν χάνει ούτε στιγμή. Ξεκινάει αμέσως για ένα μεγάλο ταξίδι, προσπαθώντας να ξαναβρεί τον αγαπημένο της. Περπατάει νύχτα μέρα γιαλό γιαλό, κι ούτε ο καυτερός ήλιος, ούτε το χιόνι και η παγωνιά, ούτε οι τοίχοι που δεν έχουν πόρτες μπορούν να τη σταματήσουν. Η Ξένια Καλογεροπούλου δημιουργεί την Αγγελίνα, μια «αλλιώτικη» ηρωίδα, επίμονη και απτόητη, που ζωντανεύει μέσα από τις εκρηκτικές εικόνες του Daniel Egnéus.

Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης, Λ. Κηφισίας 310, Κηφισιά | Τ. 210 80 75 792

No Responses

Leave a Reply