ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ|ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Γεια σας, παιδιά! Είμαι ο Γρηγόρης, ο ήρωας του βιβλίου της Ιωάννας Μπουλντούμη Γράμματα στον αδελφό μου.

Έχω μια ιδέα: μέχρι να έρθει επιτέλους ο αδερφός μου,  θέλετε να έρθετε εσείς το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, στις 12μιση το μεσημέρι, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για να γνωριστούμε, να παίξουμε και να τα πούμε;

Αφορμή για όλα είναι τα «Γράμματα στον αδερφό μου» που στέλνω και ξαναστέλνω και χαμπάρι δεν παίρνει αυτός! Σκασίλα μας όμως! Μια χαρά θα περάσουμε μεταξύ μας. Μέχρι και γενεαλογικό δέντρο θα φτιάξουμε: όχι με κλαδιά και φύλλα. Ούτε χώματα θα έχει – μην ανησυχείτε.
Σας περιμένω λοιπόν.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Ο Γρηγόρης είναι ένα εννιάχρονο αγόρι. Ένα παιδί της εποχής μας: έξυπνο, με χιούμορ, με ενδιαφέροντα, με φόβους, με θάρρος και μερικές φορές θράσος…  Μας ανοίγει τη ζωή του σαν βιβλίο. Αν και δεν πρόκειται ακριβώς για ένα βιβλίο αλλά για μια σειρά από γράμματα που στέλνει στον αδερφό του. Η καθημερινότητα ενός μικρού παιδιού αποτυπωμένη μέσα σε επιστολές, σαν ημερολόγιο, δοσμένη με πολύ αστείο αλλά και πολύ σοβαρό τρόπο. Το βιβλίο εντάσσεται στη σειρά Διαβάζω ιστορίες 9+, η οποία περιλαμβάνει σύνθετες ιστορίες που διευρύνουν τους αναγνωστικούς ορίζοντες του παιδιού.

ioanna-bugntumi

Γράμματα στον αδερφό μου της Ιωάννας Μπουλντούμη
Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 8 ετών

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα 

Leave a Reply