ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΣΤΟ PUBLIC ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, στις 19.00, η Μαρίνα Ψιλούτσικου σας περιμένει στο Public Συντάγματος για την παρουσίαση του βιβλίου της “Πώς θα κάνω το παιδί μου να αγαπήσει το σχολείο”, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα. 

Μαθητές που ζουν με το άγχος των καλών βαθμών. Γονείς που συνδέουν την πρόοδο των παιδιών τους με την δική τους επιτυχία. Αποτέλεσμα; Μια ζωή-κόλαση για μικρούς και μεγάλους. Και το κυριότερο; Παιδιά που δεν αγαπούν το σχολείο. Τους τρόπους για να ανατραπεί αυτή η νοσηρή κατάσταση αναδεικνύει με τον χειμαρρώδη λόγο και τα βιωματικά παραδείγματα που χρησιμοποιεί η διδάσκουσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με διδακτορικό στη Στρατηγική των Επιχειρήσεων, Μαρίνα Ψιλούτσικου στο βιβλίο της «Πως θα κάνω το παιδί μου να αγαπήσει το σχολείο». Επιστρατεύει δε, τις αρχές της Στρατηγικής και της Λήψης Αποφάσεων για να δείξει στους γονείς πως οι σωστοί χειρισμοί θα οδηγήσουν χωρίς πίεση στους καλούς βαθμούς και την πρόοδο.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η δημοσιογράφος του free press για γονείς Τaλκ και αρχισυντάκτρια του www.talcmag.gr Πελιώ Παπαδιά και η δημοσιογράφος και διευθύντρια του all4mama.gr Ζωή Κρονάκη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Κάντε join στο event στο facebook εδώ!

inv psiloutsikou public 19.10.15

Leave a Reply