ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΟ “ΟΝΕΙΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΡΤΗΣ

79331337_10157114469492955_7956190160062775296_nΕίχα τη χαρά να είμαι σήμερα στην πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου των εκδόσεων Μάρτης “Όνειρο Χριστουγέννων” στον πάντα φιλόξενο Γάτο Μαουρίτσιο. O Φαίδων Κυριακού με την παιγνιώδη ρίμα του μας χαρίζει μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη ιστορία γεμάτη χιούμορ και εκπλήξεις, ενώ ο Πέτρος Χριστούλιας ζωντανεύει με τρυφερότητα και δυναμισμό την αναπάντεχη συνάντηση του Άγιου Βασίλη με μια ελληνική οικογένεια παραμονές Χριστουγέννων.

Γιατί κρύβεται ο Αϊ-Βασίλης/ κι όσο κι αν θες να τον δεις,/ όλοι λέν’ πως δεν μπορείς;/ Είχε βάλει λέν’ γινάτι/ μην τον δει ανθρώπου μάτι,/ μα συνέβη μια φορά/ και τον είδε μια μαμά!

Όνειρο Χριστουγέννων

Ένα γλυκύτατο παραμύθι με πρωταγωνιστές έναν παχουλό Άγιο που θέλει πάση θυσία να παραμείνει ινκόγκνιτο, μια επίμονη Ελληνίδα μάνα που δεν παίρνει από λόγια και δυο μικρά παιδιά που… κοιμούνται κι η τύχη τους δουλεύει! Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε μεταξύ άλλων μια τούρτα βανίλια που… κολάζει και Άγιο, ένα ζευγάρι πεθερικά που ροχαλίζουν δυνατά, ένα τρομαγμένο κουτάβι, μια ονειροπαγίδα με αντίστροφη λειτουργία και το πιο γιορτινό όνειρο που είδατε ποτέ!

Ιδανικό για δυνατή ανάγνωση και δραματοποίηση κάτω από το δέντρο!

Leave a Reply