ΜΙΚΡΟΙ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο καλεί τα παιδιά από 7 ετών και άνω στην εκδήλωση με αφορμή τα βιβλία Ο μικρός πρίγκιπας του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί και Ο πιλότος και ο μικρός πρίγκιπας του Πίτερ Σις, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στις 12:30 το μεσημέρι. 

00604_03-732x10241

Γεια σας παιδιά! Με λένε Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί. Γεννήθηκα στη Γαλλία. Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω ζωγράφος, αλλά όταν έδειξα τα σχέδιά μου στους μεγάλους με συμβούλεψαν να διαλέξω κάποιο άλλο επάγγελμα. Έτσι έμαθα να οδηγώ αεροπλάνα. Μια μέρα, ενώ πετούσα πάνω από τη Σαχάρα, το αεροπλάνο μου έπαθε μια βλάβη και βρέθηκα μόνος στην έρημο. Εκεί παρουσιάστηκε ένας παράξενος μικρός που μου είπε ότι ταξίδευε από πλανήτη σε πλανήτη! Αν σας αρέσουν τα αεροπλάνα, τα αστέρια και οι ιστορίες, τότε ελάτε να σας πω την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα όπως ακριβώς την έζησα!

o_pilotos_kai_mikros_prigkipas

Στην εκδήλωση, που περιλαμβάνει δραματοποιημένη αφήγηση και θεατρικό παιχνίδι από την ηθοποιό Μαρία Τερζάκη, θα είναι μαζί μας η αγαπημένη μας Άλκη Ζέη που έκανε τη μετάφραση του Μικρού Πρίγκιπα και ποιος ξέρει μπορεί να καταφέρουμε να την «εξημερώσουμε και να την κάνουμε φίλη μας» όπως χαρακτηριστικά είπε ο μικρός ήρωας του Σεντ-Εξιπερί.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ 
Ιπποκράτους 118, Αθήνα 

Leave a Reply