Ο ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΜΠΑΚΟΣ

Τo Βιβλιοπωλείo ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ και οι Εκδόσεις Ψυχογιός μας προσκαλούν να γνωρίσουμε από κοντά τους αγαπημένους μας συγγραφείς Άγγελο Αγγέλου καιΈμη Σίνη, με αφορμή το βιβλίο τους “Ο Κοπέρνικος και ο μικρός Άμπακος”.

Ο Άγγελος και η Έμη θα παρουσιάσουν το παραμύθι, συνομιλώντας ζωντανά με έναν πραγματικό Άμπακο, ανοίγοντας το ψυγείο του και φτιάχνοντας μια μοναδική τούρτα γενεθλίων! Δώρο για όλα τα παιδιά ένα αναμνηστικό-έκπληξη!

Afisa_AGELOY_SIΝH_PAPASOTIRIOU_MALL_75X150cmΒ (1)

Πού: Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, The Mall Athens [επίπεδο 0], Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι

Πότε: Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014, στις 12:30

Λίγα λόγια για το βιβλίο: «Αντί να φάτε ένα ολόκληρο κοτόπουλο, απολαύστε μια ξεροψημένη φτερούγα. Αντί να καταβροχθίσετε ένα αγριογούρουνο, γλείψτε λίγο τους χαυλιόδοντες και αντί να εξαφανίσετε μια τριώροφη τούρτα, πιπιλήστε απλώς το κερασάκι της οροφής!» πρότεινε ο Κοπέρνικος, φτάνοντας στο αποκορύφωμα του λόγου του. Η κυρία Άμπακου, όμως, δεν ήταν σε θέση να τον ακούσει. Είχε «χυθεί» κυριολεκτικά στην πράσινη πολυθρόνα, ενώ το τεράστιο γαλάζιο καπέλο της είχε γλιστρίσει από το κεφάλι αφήνοντας τα μαλλιά της ανάκατα. Είχε υποστεί αναμφισβήτητα ένα ισχυρό σοκ…Ένα βιβλίο γεμάτο βραστές, ψητές και παστές νοστιμιές που θα θέλαμε, αλλά θα πρέπει να το σκεφτούμε καλά, πριν τις καταβροχθίσουμε!

Leave a Reply