ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΟΥΣΤΑ: ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Αλεξάνδρα ΟύσταΤο Τaλκ μίλησε με την ηθοποιό Αλεξάνδρα Ούστα, που πρωταγωνιστεί στην απίθανη παιδική παράσταση “Ταξιδιώτες στο Χρόνο”. Ας δούμε τι μας είπε!

Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος συμμετέχω στην παιδική παράσταση “Ταξιδιώτες στο Χρόνο”. Γενικά η πεποίθησή μου είναι ότι το θέατρο δεν πρέπει να έχει μόνο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, αλλά και εκπαιδευτικό. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους μικρούς μας φίλους αλλά και για τους μεγάλους. Σε αυτήν την παράσταση, μέσα από τις ιστορίες που έχουμε επιλέξει να πούμε, και με τον τρόπο που το κάνουμε, πιστεύω πως καταφέρνουμε και τα δυο.

“Οι ταξιδιώτες στο Χρόνο” έχουν απ’ όλα… Έχουν ωραίες μουσικές, ωραία κοστούμια, μυστήριο, πάρα πολύ χιούμορ, μα πάνω απ’ όλα έχουν “αλήθεια” και ακριβώς αυτό πραγματεύεται αυτή η παράσταση. Η αλήθεια είναι ο συνδετικός κρίκος των ιστοριών που έχουμε επιλέξει να πούμε για φέτος στα παιδιά αλλά και το μήνυμα της παράστασης: Γνωρίζοντας την αλήθεια της ιστορίας μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος ώστε να μην τα επαναλάβουμε. Η συγγραφή και η σκηνοθεσία αυτής της παράστασης από τον Γιάννη Σαρακατσάνη, αλλά και η συμμετοχή όλης της ομάδας, θεωρώ ότι καταφέρνουν αυτή την ανάδειξη της αλήθειας με επιτυχία και σεβασμό απέναντι στα παιδιά.

Οι ιστορίες που περιλαμβάνει φέτος η παράσταση είναι αυτές της Μαρίας Αντουανέτας, της μικρής Μπέτυ Πάρις από τις “Μάγισσες” του Σάλεμ και του Χριστόφορου Κολόμβου. Σας περιμένουμε λοιπόν, μικρούς και μεγάλους, για να σας δείξουμε την “αλήθεια” τους.

Η παράσταση “Ταξιδιώτες στο χρόνο”, σε σκηνοθεσία Γιάννη Σαρακατσάνη, παίζεται κάθε Σάββατο στις 15:00 και κάθε Κυριακή στις 11:30 & στις 15:00 στο Θέατρο Τζένη Καρέζη.

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Σταύρος Γιαννουλάδης
Θανάσης Ζερίτης
Αλεξάνδρα Ούστα
Γιάννης Σαρακατσάνης
Κίμων Φιορέτος
Σωσώ Χατζημανώλη

Δείτε περισσότερα εδώ και εδώ

One Response

  1. ΙΩΑΝΝΑ ΠΙΠΕΡΓΙΑ 24 Οκτωβρίου, 2018

Leave a Reply