ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ…

Τι ορίζεται ως «κανονική οικογένεια»; Ανάμεσα στα αδέρφια που μαλώνουν, τους γονείς που γκρινιάζουν, τους διαπληκτισμούς, τις παραδόσεις και τις συνήθειες, είναι δύσκολο να βρεθεί μία οικογένεια που να ταιριάζει στα κοινωνικά πρότυπα. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι η αγάπη και η αφοσίωση των γονιών στα παιδιά τους είναι ανεξάρτητη από το φύλο και τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.
Η ομάδα του Team Angelica Films, στα πλαίσια της έρευνας για τη νέα τους ταινία με τίτλο FREE, πέρασαν ένα ολόκληρο απόγευμα στο South Bank Centre μιλώντας με τα παιδιά που μεγαλώνουν σε οικογένειες με γονείς του ίδιου φύλου. Ρωτώντας τα παιδιά για τη ζωή στο σπίτι τους, οι απαντήσεις είναι πραγματικά αφοπλιστικές: Όταν ρωτήθηκαν αν νομίζουν οι οικογένειές τους είναι ασυνήθιστες τα παιδιά απαντούν «Είμαστε όλοι κανονικοί, δεν μπορούμε να πετάξουμε, ούτε έχουμε τεράστιες μύτες». Οι απαντήσεις τους αποκαλύπτουν ότι δεν έχει σημασία τι προτιμήσεις έχουν οι γονείς, εφόσον υπάρχει αγάπη και κατανόηση, οι γονείς είναι οι γονείς, η οικογένεια είναι οικογένεια και η αγάπη είναι αγάπη. Δείτε τι είπαν στην κάμερα!

Η Team Angelica είναι μια ομάδα που εργάζεται για να δημιουργήσει ανατρεπτική ψυχαγωγία με όλα τα διαθέσιμα μέσα, συμπεριλαμβανομένων, ταινιών, θεάτρου μουσικής, χορού, τηλεόρασης, ραδιοφώνου, βιβλίων και μόδας. 

Πηγή: iefimerida

Leave a Reply