ΓΟΥΟΛ-Υ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ

ΓΟΥΟΛ-ΥΤο Σάββατο 14 Οκτωβρίου, το ΚΠΙΣΝ μάς καλεί να απολαύσουμε ξαπλωμένοι στο γρασίδι του Ξέφωτου, στις 20:00, την ταινία animation “ΓΟΥΟΛ-Υ”, φυσικά με ελεύθερη είσοδο.

Ένα μονοπωλιακό trust, που κάποτε έφτασε να κυβερνά (κυριολεκτικά) την Αμερική, μετέτρεψε μαζί με τους αδηφάγους πολίτες αυτού του κόσμου κάθε έκταση σε μια γιγάντια χωματερή. Μια διαστημική κιβωτός του ανθρώπινου είδους θα αποδράσει προς το άγνωστο του διαστήματος, με την ελπίδα της επιστροφής μονάχα όταν θα υπάρξουν ενδείξεις πως η μάνα Γη μπορεί να γονιμοποιήσει και πάλι. Μπορεί ένα αγαθό ρομποτάκι να μας σώσει; Το Όσκαρ καλύτερης animated ταινίας του 2009 αποτελεί ένα σοβαρότατο μάθημα οικολογίας για κάθε ηλικία, χωρίς να ξεχνάμε την υποπλοκή μιας… ρομποτικής αγάπης που ήδη θεωρείται κλασική στην ιστορία του σινεμά.

Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα, κουβέρτα ή άλλο ύφασμα για το έδαφος, καθώς και ζακέτα. Για όσους το επιθυμούν, το ΚΠΙΣΝ θα παρέχει ελαφριές κουβέρτες για την διάρκεια της προβολής.

imagegen

Σκηνοθεσία: Andrew Stanton

Με ελληνική μεταγλώττιση

Είσοδος ελεύθερη

Σε περίπτωση ισχυρών ανέμων ή/και βροχής η προβολή δεν θα πραγματοποιηθεί

Πότε: Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 | 20.00

Πού: ΞΕΦΩΤΟ

Leave a Reply