ΕΝΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙ ΑΝΘΙΣΕ ΣΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΟΥ. ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ

Ένα φουρφούρι άνθισε στη γλάστρα μουΤην Δευτέρα 1η Μαΐου 2017, από τις 10.30 έως τις 13.30, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος γιορτάζει την Πρωτομαγιά με το εικαστικό πρόγραμμα ελεύθερης δημιουργικής απασχόλησης “Ένα φουρφούρι άνθισε στη γλάστρα μου!”

Παιδιά όλων των ηλικιών και οι γονείς τους εξερευνούν και αποτυπώνουν ζωγραφικά σχήματα και χρώματα, δημιουργώντας έναν «ολάνθιστο» ανεμόμυλο, σε ένα εργαστήριο ελεύθερης δημιουργικής απασχόλησης.

(έως 30 συμμετοχές ανά 30’)

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Χρίστινα Τσινισιζέλη, Εικαστικός

Πού: ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΒΕ

Σημειώστε ότι και οι ενήλικες έχουν το δικό τους πρωτομαγιάτικο εργαστήριο στο οποίο θα φτιάξουν ένα στεφάνι. Δείτε περισσότερα εδώ.

Και αυτόν τον μήνα, όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και ο πλήρης εξοπλισμός του ΚΠΙΣΝ αποτελεί την μεγαλύτερη μεμονωμένη δωρεά του ΙΣΝ. Τον Φεβρουάριο 2017, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το ΙΣΝ παρέδωσε το ΚΠΙΣΝ στην Ελληνική Πολιτεία, τον νόμιμο ιδιοκτήτη του έργου. Παράλληλα, το ΙΣΝ ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με δωρεές ύψους έως €50 εκατομμυρίων για τη διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων.

Leave a Reply