Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO NINJAGO

Η Ταινία LEGO NINJAGO“Η Ταινία LEGO NINJAGO” είναι η πρώτη κινηματογραφική περιπέτεια του κόσμου του NINJAGO.

Η μάχη για την Πόλη του NINJAGO καλεί σε δράση τον νεαρό Λόιντ, αλλιώς και Πράσινο Νίντζα, μαζί με τους φίλους του, που είναι όλοι μυστικοί πολεμιστές και LEGO Master Builders. Υπό την καθοδήγηση του σοφού και σπιρτόζου κουνγκ φου Mάστερ Γου, πρέπει να νικήσουν τον κακό Άρχοντα Γκάρμα­ντον, τον Χειρότερο Τύπο όλων των Εποχών, που τυγχάνει να είναι και ο μπαμπάς του Λόιντ. Φέρνοντας αντιμέτωπους πολεμιστή εναντίον πολεμιστή και πατέρα απέναντι σε γιο, η επική αναμέτρηση θα τεστάρει αυτή την δυνατή και απείθαρχη ομάδα των σύγχρονων Nίντζα, που πρέπει να μάθουν να κάνουν στην άκρη το εγώ τους, και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να απελευθερώσουν την αληθινή τους δύναμη.

LNJ-TRL2-097 (1)

Η σκηνοθεσία της «Ταινίας LEGO NINJAGO» είναι των Τσάρλι Μπιν, Πολ Φίσερ και Μπομπ Λόγκαν. Το σενάριο είναι των Μπομπ Λόγκαν, Πολ Φίσερ, Γουίλιαμ Γουίλερ, Τομ Γουίλερ, Τζάρεντ Στερν και Τζον Γουίτινγκτον, σε ιστορία βασισμένη στα Παιχνίδια LEGO.

LNJ-TRL2-053

Στην αμερικάνικη version της ταινίας πρωταγωνιστούν οι Τζάκι Τσαν (Μάστερ Γου), Τζάστιν Θερού (Γκάρμαντον), Ντέιβ Φράνκο (Λόιντ), Ολίβια Μαν (Κόκο), Μάικλ Πένια (Κάι), Φρεντ Άρμισεν (Κόουλ), Κουμέιλ Νανζιάνι (Τζέι), Άμπι Γιάκομπσον (Νια), Ζακ Γουντς (Ζέιν). 

Η Ταινία LEGO NINJAGO- ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗΣ

Μετάφραση/ Προσαρμογή: ΠΑΝΥ ΝΑΟΥΜ

Σκηνοθεσία: ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Ρόλος Ηθοποιός
Λόιντ/Πράσινος Νίντζα Φοίβος Ριμένας
Άρχοντας Γκάρμαντον Βασίλης Μήλιος
Μάστερ Γου Ηλίας Ζερβός
Νία/Ασημένια Νίντζα Σοφία Καψαμπέλη
Κάι/Κόκκινος Νίντζα Στέλιος Ψαρουδάκης
Ζέιν/Λευκός Νίντζα Χρήστος Θάνος
Τζέι/Μπλε Νίντζα Δημήτρης Παπαδάτος
Κόουλ/Μαύρος Νίντζα Θανάσης Κουρλαμπάς
Κόκο Tζίνη Παπαδοπούλου

The LEGO NINJAGO Movie - Gr Poster

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΑΝΝΑ ΚΟΥΤΣΑΦΤΙΚΗ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΗΡΩ ΛΟΥΠΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΠΤΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΤΣΙΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗΣ: POWER MEDIA PRODUCTIONS

ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΖΑΜΠΟΥΚΟΥ, ΣΤΗΒ ΤΡΙΜΑΝΔΥΛΗΣ, ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΛΙΝΑΚΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΕΛΣΑ ΝΟΥΝΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΒΙΚΥ ΚΑΟΥΛΑ

Leave a Reply