ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΙ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ

33892365_1708475439188532_5139278134620717056_nΓια τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι, το Park Your Cinema, η ενότητα υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, επιστρέφει προσφέροντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του να ανακαλύψουν για πρώτη φορά ή και να ξαναδούν σε μεγάλη οθόνη έργα που γέννησαν αναμνήσεις και χάρισαν στιγμές ψυχαγωγίας σε ολόκληρο τον κόσμο εδώ και δεκαετίες. Το Σάββατο 2 Ιουνίου, στις 21:00, θα προβληθεί η ταινία “Ψάχνοντας την Ντόρι” (2016).

Η μικρή Ντόρι χάνει τους γονείς της, αλλά με τα προβλήματα μνήμης που έχει, με δυσκολία θυμάται ακόμη και το όνομά της. Το ταξίδι της αναζήτησης (που πριν από έναν ολόκληρο χρόνο ενδέχεται να έκαναν και οι γονείς της) θα τη φέρει κοντά σε καινούργιες γνωριμίες και φίλους παλιούς, οι οποίοι ορκίζονται να μην παραιτηθούν ποτέ από την αποστολή τους, να ενώσουν ξανά την οικογένεια της Ντόρι.

Η συνέχεια του Ψάχνοντας τον Νέμο επικεντρώνεται στον δευτερεύοντα και ξεκαρδιστικό χαρακτήρα του original φιλμ του 2003, σπάζοντας ακόμη μεγαλύτερα ρεκόρ εισπράξεων για το studio της Pixar, που μετά το Toy Story 3 (2010) μέτρησε για δεύτερη φορά νούμερο άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων!

Ψάχνοντας την Ντόρι

Ψάχνοντας την Ντόρι (Finding Dory)

Σκηνοθεσία: Andrew Stanton, Angus MacLane

Προβολή με ελληνική μεταγλώττιση

Πού: ΞΕΦΩΤΟ

Ελεύθερη είσοδος

Επιμέλεια προγράμματος: Ηλίας Φραγκούλης

Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

Leave a Reply