“ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ: ΤΕΡΑΤΟΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ”. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ

ΤερατομεταμορφώσειςΟ Ντρακ και η παρέα του επιστρέφουν στις 2 Σεπτεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες και δεν φαντάζεστε τι πρόκειται να συμβεί στην ταινία “Ξενοδοχείο για τέρατα: Τερατομεταμορφώσεις”.

Τα αγαπημένα σας τέρατα καταφθάνουν δριμύτερα σε μια ολοκαίνουργια περιπέτεια στην οποία ο Ντρακ θα κληθεί να αναλάβει να βγάλει σε πέρας την πιο τρομακτική αποστολή. Όταν η μυστηριώδης εφεύρεση του Βαν Χέλσινγκ, η «Ακτίνα Τερατοποίησης» αρχίζει να μη λειτουργεί καλά, ο Ντρακ και οι φίλοι του ξαφνικά μεταμορφώνονται σε ανθρώπους, ενώ ο  Τζόνι μεταμορφώνεται σε τέρας!

Ενώ βρίσκονται εγκλωβισμένοι μέσα σε ξένα σώματα, ο Ντρακ, χωρίς να διαθέτει πια καμία από τις δυνάμεις που είχε και ο έξω καρδιά Τζόνι ξετρελαμένος με τη νέα τερατοζωή του, πρέπει να συνεργαστούν και να διανύσουν τον κόσμο όλο να βρουν θεραπεία προτού να είναι πολύ αργά και ιδίως προτού τρελαθούν οι ίδιοι και τρελάνουν ο ένας τον άλλον. Με τη βοήθεια της Μέιβις και την ξεκαρδιστική ανθρώπινη παρέα του Ντρακ, ξεκινάνε έναν μαραθώνιο αγώνα προκειμένου να βρουν τρόπο να επανέλθει καθένας στο δικό του σώμα προτού η αλλαγή γίνει μόνιμη.

Για το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς ταινιών Ξενοδοχείο για Τέρατα  επανέρχεται ο δημιουργός του franchise Genndy Tartakovsky ως σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός. Η Selena Gomez σε χρέη εκτελεστικού παραγωγού, επανέρχεται στο ρόλο της κόρης του Ντρακ, τη Μέϊβις, μαζί με τον Andy Samberg, στο ρόλο του Τζόνι. Δείτε το πρώτο τρέιλερ.

“Ξενοδοχείο για τέρατα: Τερατομεταμορφώσεις”
Σκηνοθεσία: Jennifer Kluska και Derek Drymon
Σενάριο: Amos Vernon & Nunzio Randazzo και Genndy Tartakovsky
Βασισμένο σε ιδέα του: Genndy Tartakovsky
Παραγωγή: Alice Dewey Goldstone
Εκτελεστικοί παραγωγοί: Selena Gomez, Genndy Tartakovsky, Michelle Murdocca
Ακούγονται οι φωνές των: Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi, David Spade, Brian Hull, Asher Blinkoff, Brad Abrell, Fran Drescher, Jim Gaffigan και η Molly Shannon

Leave a Reply