ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ!

Έχετε ποτέ σας αναρωτηθεί πώς περνούν την ημέρα τους τα αγαπημένα μας κατοικίδια, ενώ εμείς είμαστε εκτός σπιτιού; Μας περιμένουν καρτερικά να επιστρέψουμε ή μήπως έχουν κι αυτά τη ζωή τους και τον κοινωνικό τους κύκλο;

Φέτος το καλοκαίρι, ο Κρις Μελεντάντρι των Despicable Me και Minions μάς φέρνει στη μεγάλη οθόνη τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες των αγαπημένων μας τετράποδων φίλων και συγκεκριμένα του Μαξ, του Δούκα, της Γκίτζετ, της Κλόη και του Μελ, που από τη θαλπωρή των διαμερισμάτων τους, στην καρδιά του Μανχάταν, βρίσκονται ξαφνικά στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Τη νεοϋορκέζικη μουσική που διατρέχει την ταινία υπογράφει ο Αλεξάντερ Ντεσπλά.

Κι όλα αυτά, εξαιτίας του ανταγωνισμού που γεννιέται ανάμεσα στον «κατοικίδιο» Μαξ και τον Δούκα, όταν η Κέιτι, η γλυκιά ιδιοκτήτης του Μαξ ξαφνικά τού φέρνει τον αδέσποτο Δούκα στο σπίτι. Ο μπόγιας, αλλά και τα αδέσποτα δε βλέπουν και με πολύ καλό μάτι τις νέες αφίξεις των καλοζωισμένων κατοικίδιων και το κυνηγητό που ακολουθεί δεν αφήνει τίποτα όρθιο.

Ας γνωρίζουμε τους ήρωές μας…

ΜΑΞ, ένα καλοζωισμένο ημίαιμο τεριέ που θα χρειαστεί να βρει θάρρος ώστε να επιστρέψει σπίτι.

ΔΟΥΚΑΣ, ένα τεράστιο, ατσούμπαλο αδέσποτο που η Κέιτι το φέρνει σπίτι ώστε να γίνει ο αδερφός του Μαξ, είτε του αρέσει είτε όχι αυτό του Μαξ.

ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΑΣ, ένα αξιολάτρευτο αλλά τρελαμένο, μην πούμε θεοπάλαβο, λαγουδάκι που φτιάχνει ένα στρατό από «Πεταμένα κατοικίδια» για να εκδικηθεί τους άκαρδους ιδιοκτήτες που τα πέταξαν (κι αυτόν) στο δρόμο.

ΚΛΟΗ, μια χοντρή γάτα που το μόνο που την νοιάζει είναι το φαγητό.

ΓΚΙΤΖΕΤ, η αθώα, μυστική θαυμάστρια του Μαξ, το πομεράνιαν αυτό μπορεί να γίνει απίστευτα δυνατό και αποφασιστικό.

ΤΙΒΕΡΙΟΣ, ένα μοναχικό γεράκι που έχει οξύ πνεύμα και καλο-ακονισμένα νύχια.

ΜΕΛ, ένα υπεραισιόδοξο παγκ που έχει τον τρόπο του με τις γυναίκες.

ΜΠΑΝΤΙ, το σαρκαστικό ντάσχουντ είναι το πρώτο που έρχεται και το τελευταίο που φεύγει.

ΠΑΠΠΟΥΣ, ένα ηλικιωμένο Μπάσετ Χουντ που ξέρει απέξω κι ανακατωτά την πόλη.

ΟΖΟΝ, μια αδέσποτη γάτα που όσο χάλια είναι εξωτερικά τόσο χάλια είναι και εσωτερικά

afisa

THE SECRET LIFE OF PETS

& 3D & ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Από τις 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Διάρκεια: 90’

Special Treat: Για πρώτη φορά στην ιστορία της Illumination, μια μικρού μήκους ταινία με πρωταγωνιστές τα ΜΙΝΙΟΝΣ θα σας υποδεχτούν στην αίθουσα προτού τα κατοικίδια επιδοθούν σε ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ σκανδαλιές… ΤΑ MINIONS ΚΗΠΟΥΡΟΙ

Επισκεφτείτε τη facebook σελίδα της ταινίας εδώ.

12743764_956780044409816_6996938962924312508_n

«Η έμπνευση για την ταινία ήρθε από όλα τα κατοικία που η οικογένειά μου είχε όταν ήμουν μικρό παιδί. Μεγάλωσα με μια γάτα, σκυλιά και ένα πουλί, κι όταν έγινα πατέρας, κατάλαβα το μέγεθος της αγάπης που δίναμε κι εισπράτταμε από αυτά τα ζώα. Επιστρέφοντας σπίτι, σκεφτόμασταν τη χαρά που θα έκαναν μόλις μάς έβλεπαν και τις σκανταλιές τους… Ξαφνικά, σκέφτηκα πως δεν είμαι ο μόνος που αναρωτιέται για τη ζωή των κατοικίδιών του, ενώ είναι μόνα στο σπίτι. Μόλις άρχισα να παρατηρώ τα κατοικίδιά μου, συνειδητοποίησα πως και οι άλλοι τα παρατηρούν.» σχολιάζει ο Μελεντάντρι για να συμπληρώσει η συμπαραγωγός «Είναι τόσο έντονη η προβολή που κάνουμε στα κατοικίδιά μας. Ακόμα κι αν δεν έχουν τις αρετές που εμείς φανταζόμαστε, εμείς εξακολουθούμε να θεωρούμε πως έχουν μια ζωή, στην οποία εμείς δε συμμετέχουμε. Όταν μάς είπε την ιδέα ο Κρις ξετρελαθήκαμε. Είναι υπέροχος ηγέτης γιατί είναι αποφασιστικός και καταλαβαίνει τόσο καλά το animationόσο και τους χαρακτήρες, όσο κανείς άλλος.»

Η αρχική ιδέα, όπως την περιέγραψε ο Μελεντάντρι στους σεναριογράφους ξεκίνησε από μια εικόνα: ένας σκύλος που παρακολουθεί το αφεντικό του να φεύγει από το σπίτι για δουλειά. Μόλις κλείνει η πόρτα, το σκυλί πετάει το φαγητό του και τρέχει στο ψυγείο να βρει κάτι καλύτερο να φάει. Αυτή η εικόνα ακολούθησε την ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγής, έχοντας πάντα κατά νου πως αυτό που χαρακτηρίζει όλες τις παραγωγές της Illumination είναι το χιούμορ και το συναίσθημα. Η δράση λαμβάνει χώρα σε μια πολυκατοικία στην καρδιά της Νέας Υόρκης κι έτσι έχουμε πολλά κατοικίδια τα οποία, μόλις φεύγουν τα αφεντικά τους, το γλεντάνε, κάνοντας όλα όσα τους απαγορεύουν οι ιδιοκτήτες τους, αρκεί, στο τέλος της ημέρας, να είναι εκεί, πίσω από την πόρτα, για να τους υποδεχτούν χαρούμενα. Όλα τα ζώα της ταινίας συμπεριφέρονται σαν… ζώα ώστε και ο θεατής να μπορεί να αναγνωρίζει συμπεριφορές των δικών του κατοικίδιων στους ήρωες της ταινίας.

Clipboard01

Leave a Reply