ΜΙΟΥΝ: Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

Ώρα για παιδικό κινηματογράφο! Στις 3 Δεκεμβρίου κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες η ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια Μιουν: Ο φρουρός του Φεγγαριού, ένα υπέροχο και απολαυστικό παιχνίδι, γεμάτο κωμωδία και συναίσθημα, στο πνεύμα των αριστουργημάτων της Ντίσνεϊ και του στούντιο Γκίμπλι!

Οι θεατές θα παρακολουθήσουν τις περιπέτειες του Μιουν, ενός μικρού Φαύνου που επιλέγεται κατά λάθος ως ο νέος Φύλακας του Φεγγαριού, υπεύθυνος για τον ερχομό της νύχτας και την προστασία του κόσμου των ονείρων. Μετά από μια σειρά καταστροφικών γεγονότων, ο πλανήτης βυθίζεται στο σκοτάδι και ο Μιουν και οι φίλοι του θα ξεκινήσουν για μία εκπληκτική αποστολή που θα αποκαλύψει τα μυστικά του Φεγγαριού και του Ήλιου και θα τους κάνει θρύλους για πάντα!

mune o frouros tou feggariou 2

Η ταινία “Μιουν: Ο φρουρός του Φεγγαριού” είναι μια νέα μαγική ματιά στη μυθολογία του Ήλιου και του Φεγγαριού, ένα παραμύθι που ανοίγει τη φαντασία των παιδιών στους κόσμους των αστεριών, της νύχτας και των πλανητών. H ταινία, με χαρακτήρες ανάμεσα σε ανθρώπους, ζώα και ύλη, έχει σχεδιαστεί με βάση τις αντιθέσεις ανάμεσα στον κόσμο του φωτός και τον κόσμο του σκοταδιού, αλλά και την επιθυμία των σκηνοθετών να αναδεικνύεται το χιούμορ της ιστορίας.

Μιουν: Ο φρουρός του Φεγγαριού (Mune, le gardien de la lune) (2014)

Σκηνοθεσία: Αλεξάντρ Εμπογιάν, Μπενουά Φιλιπόν

Σενάριο: Μπενουά Φιλιπόν, Ζερόμ Φανστέν

Παραγωγή: Ντιμίτρι Ρασάμ, Ατόν Σουμάς, Αλέξης Βονάρμπτ

Μοντάζ:  Ιζαμπέλ Μαλενφάν

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Ρεμί Σαλμόν

Μουσική: Μπρουνό Καλέ

Ηθοποιοί:

Φοίβος Ριμένας
Αφροδίτη Αντωνάκη
Θανάσης Κουρλαμπάς
Γιάννης Στεφόπουλος
Γιάννης Πολιτάκης
Ηλίας Ζερβός
Δημήτρης Χαβρές
Βασίλης Μήλιος
Κώστας Δαρλάσης
Δημήτρης Μάριζας

Διάρκεια: 86’

3 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από την Odeon

ΜΙΟΥΝ Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

Leave a Reply