ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ|ΟΙ MAD STREET ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ»

τραγούδι "Μη Φοβάσαι"

Στη νέα ταινία των Στρουμφ “Τα Στρουμφάκια. Το χαμένο χωριό”, ο frontman των Mad Street, Ίαν Στρατής δανείζει την φωνή του στον Σπιρτούλη. Όλοι ξέρουν τον Σπιρτούλη. Είναι ο ορισμός του διαβασμένου, χωρίς καμία κοινωνική δεξιότητα. Αλλά δεν πειράζει. Οι φίλοι του ξέρουν πόσο σημαντικοί είναι για αυτόν και του το ανταποδίδουν. Και στο κάτω κάτω της γραφής, δεν υπάρχει Στρουμφ με καλύτερες ιδέες για να λυθεί το όποιο πρόβλημα.

Ωστόσο, στη μεταγλωττισμένη εκδοχή της ταινίας, μία ακόμα έκπληξη περιμένει τους μικρούς και μεγάλους φίλους των Στρουμφ. Στους τίτλους τέλους ακούγεται το τραγούδι «Μη Φοβάσαι» που έγραψαν ειδικά για την ελληνική εκδοχή της ταινίας οι Mad Street (Ίαν Στρατής – φωνή, Ράιαν Ντερβάκος – μπάσο, φωνή, Έντυ Ντερβάκος – κιθάρα, φωνή, Ηλίας Σαμαρτζής – ντραμς, Παναγιώτης Μαλανδρής – Πιάνο, Σπύρος Ζενεμπίσης – κιθάρα, φωνή – με τον Γιάννη Δίσκο στο σαξόφωνο). Ένα τραγούδι φρέσκο, παιχνιδιάρικο , groovy που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Στην νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εκδοχή των Στρουμφ, μόνο σε κινούμενα σχέδια πλέον, ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο – γεμάτο μαγικά πλάσματα – Απαγορευμένο Δάσος για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ. Όλα αυτά στα «Στρουμφάκια: το Χαμένο Χωριό» που κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 30 Μαρτίου.

30 Μαρτίου στους κινηματογράφους από την Feelgood

Μεταγλωττισμένη, με υπότιτλους και σε 3D

Τα Στρουμφάκια. Το χαμένο χωριό

Leave a Reply