Η ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ

Η κλεμμένη πριγκίπισσα“Η Κλεμμένη Πριγκίπισσα”, αυτή η εκπληκτική ιστορία, συνέβη την εποχή των γενναίων ιπποτών, των πανέμορφων πριγκιπισσών και των πολεμιστών μάγων. Ο Ρούσλαν, ένας περιπλανώμενος καλλιτέχνης που ονειρεύεται να γίνει κάποτε ιππότης, συναντά την όμορφη Μίλα και την ερωτεύεται… πριν συνειδητοποιήσει ότι είναι η κόρη του Βασιλιά!

StolenPrincess5

Ωστόσο, η αγάπη τους δεν θα προλάβει να ανθίσει καθώς ο Τσόρνομορ, ο κακός μάγος, κλέβει τη Μίλα μπροστά από τα έκπληκτα μάτια του Ρούσλαν και προσπαθεί να απομυζήσει την αγάπη της για να τροφοδοτήσει τη μαγεία του. Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Ρούσλαν ξεκινάει μια επική περιπέτεια ώστε να σώσει την κλεμμένη πριγκίπισσα και να αποδείξει ότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από τη μαγεία!

 Στους κινηματογράφους από τις 7 Φεβρουαρίου

ΔΙΑΝΟΜΗ: NEO Films

Σκηνοθεσία: Μαρία Ζερβού

Η μεταγλώττιση έγινε στα στούντιο της AbFab Productions

Συμμετείχαν οι ηθοποιοί:

Παύλος Πιέρρος

Πηνελόπη Σκαλκώτου

Γιώργος Σκουφής

Νίκος Παπαδόπουλος

Δημήτρης Μάριζας

Θανάσης Κουρλαμπάς

Άρης Γεροντάκης

Βασίλης Μήλιος

Άλκης Ζερβός

Παναγιώτης Τσακαλάκος

Μαρία Ζερβού 

StolenPrincess_GR_FinalPoster

Η Κλεμμένη Πριγκίπισσα

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Μίλα – Mila 

Η Μίλα είναι η κόρη του Βασιλιά και σε όλη της τη ζωή έχει βιώσει τον κόσμο μόνο μέσω της τεράστιας συλλογής βιβλίων της. Είναι γεμάτη αυτοεκτίμηση και πανέξυπνη, και δεν μπορεί να φανταστεί μια ζωή που θα προκύψει από προξενιό, με αποτέλεσμα να επαναστατεί κατά του άγριου και αδυσώπητου πατέρα της. Μόνο όταν η αληθινή αγάπη τής χτυπά την πόρτα, αρχίζει να ονειρεύεται τη ζωή που ήταν γραφτό να ζήσει – πάντα όμως σύμφωνα με τους δικούς της όρους.

Ρούσλαν – Ruslan 

Ο Ρούσλαν είναι ένας φτωχός περιπλανώμενος βάρδος που όλα τα υπάρχοντά του χωρούν σε μια χειράμαξα καθώς εκείνος ταξιδεύει και δίνει παραστάσεις από πόλη σε πόλη. Συχνά, καθώς διασκεδάζει τους πολίτες, υποδύεται γενναίους χαρακτήρες και ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά τους στην προσωπικότητά του. Ο Ρούσλαν έχει έντονα ανεπτυγμένο το αίσθημα της ηθικής και του δικαίου και πολλές φορές προσπαθεί να σώσει τους υπόλοιπους συνάδελφους καλλιτέχνες από δύσκολες καταστάσεις. 

Τσόρνομορ – Chornomor 

Ο Τσόρνομορ κρύβεται σε ένα πελώριο κάστρο κρυμμένο στα βάθη της Γουόντερλαντ, ένα μέρος στο οποίο μπορείς να φτάσεις μόνο μέσω μιας μυστικής πύλης. Μία από τις αδυναμίες του είναι ότι χρειάζεται να αναπληρώσει τις μαγικές του δυνάμεις με τρόπους που δεν είναι πάντα εύκολο να αποκτηθούν. Για το σκοπό αυτό, απαγάγει δεσποσύνες και κλέβει τη ζωτική τους ενέργεια μέσω μιας δραματικής τελετής που τις μεταμορφώνει σε πέτρα. 

Χάμστερ – Hamster

Ο Χάμστερ είναι στρουμπουλός και αφελής, το παρουσιαστικό του παραπέμπει σε μεγάλο λαπά, αλλά όταν η ανταμοιβή έχει κάποια σχέση με φαγητό, μεταμορφώνεται σε κάποιον αποφασιστικό και ευρηματικό. Όταν ικανοποιήσει την όρεξή του, ο Χάμστερ είναι ευγενικός και αγαπησιάρης – ίσως και λίγο ανυπόφορος σύμφωνα με την παιχνιδιάρα άσπονδο εχθρό του, την Τίτμαους Ούνα. 

Τίτμαους Ούνα – Titmouse Una

Η Τίτμαους Ούνα είναι μια ντροπαλή κοπέλα με μια οξύθυμη προσωπικότητα. Είναι φίλη και συνάδελφος του Ρούσλαν, μπορεί να γίνει ταυτόχρονα λογική και παράλογη, και συχνά φέρεται με τρόπο που δεν είναι και πολύ ασφαλής ή συνετός για το καλό της. 

StolenPrincess6

No Responses

Leave a Reply