ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Το Θέατρο της Ημέρας έβαλε τα γιορτινά του…και ετοίμασε για τους μικρούς του φίλους ένα πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις,  και θεατρικά παιχνίδια για τις μέρες των διακοπών.

  • Μικροί δημιουργοί-καλλιτέχνες στολίζουν χριστουγεννιάτικα!

Εργαστήρι κατασκευής Χριστουγεννιάτικων στολιδιών.Ένα έλατο από χαρτί, μια ευχετήρια κάρτα φτιαγμένη από … κλωστές! Οι παλάμες μας γίνονται πολύχρωμοι τάρανδοι, οι κάλτσες μας χιονάνθρωποι κλπ. Μικρά στολίδια για το φετινό μας χριστουγεννιάτικο δέντρο, πρωτότυπες δημιουργίες με περίσσεια παιδική αγάπη (Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 5:30 μ.μ. – 7:30 μ.μ.)

  • Γλυκογιορτινά Χριστούγεννα!

Μαζί με τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι δημιουργούμε γιορτινά γλυκά: χτίζουμε λαχταριστά μπισκοτένια σπιτάκια, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη τις στιγμές, σκορπίζουμε χρώματα και μοσχοβολιές πριν στρώσουμε για ρεβεγιόν το οικογενειακό μας τραπέζι. Επιτέλους Χριστούγεννα (Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11:30 π.μ. – 1:30 μ.μ.)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

  • Η μάγισσα γνωρίζει τον Άγιο Βασίλη & ταξιδεύουν στην υδρόγειο!

Μόλις κατεβάσαμε τις κούτες με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, ένα παράξενο ταξίδι ξεκινά. Ένα γιορτινό θεατρικό παιχνίδι που θα μας ταξιδέψει σε χριστουγεννιάτικα ήθη και παραδόσεις απ’ όλο τον κόσμο. Τι συμβαίνει την παραμονή των Χριστουγέννων σε διάφορα μέρη; Οι δρόμοι της Βενεζουέλας γεμίζουν με πατίνια. Στη Μεγάλη Βρετανία μοσχοβολούν οι πουτίγκες.  Στο Μεξικό γιορτάζουν με posadas, στην Ιταλία τρώνε σταφύλια κ.λπ. Τα παιδιά θα γνωρίσουν τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις που επικρατούν σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη μέσα από ένα πολυπολιτισμικό παιχνίδι γνώσεων και φαντασίας (Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11:30 π.μ. – 1:30 μ.μ.)

  • Το πολύτιμο κουβάρι του χρόνου: Καλωσήρθες 2016!

Μαζί με τα παιδιά ταξιδεύουμε στον χρόνο, ξετυλίγοντας το κουβάρι του με αγαπημένες στιγμές & πρόσωπα. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον ξεδιπλώνονται μπροστά μας. Καλωσορίζουμε τον νέο χρόνο με προσμονή, ευχές και πολλά όνειρα, όνειρα που ίσως μπορούν να πραγματοποιηθούν(Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 5:00 μ.μ. – 7:00 μ.μ.)

Για όλα τα εργαστήρια η είσοδος είναι 10 €. Απαραίτητη η κράτηση θέσης στα τηλέφωνα:τηλ. 2106929090, 2106995777

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ν.Γεννηματά 20, 
Τ.Κ. 115 24, Αμπελόκηποι (Μετρό Πανόρμου)
[email protected]

Leave a Reply