ΘΑ ΒΓΩ ΑΠΟ Τ’ΑΥΓΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΒΑΤΟΝ

photos_performance__3_Θα βγω από τ’ Αυγό. Σ’ αυτήν την παράσταση, οι θεατές θηλάζουν, ίσως δεν έχουν πει καν την πρώτη τους λέξη, μπορεί ακόμη να μην έχουν σταθεί στα πόδια τους. Ξέρουν όμως να ακούν, να πιάνουν, να αισθάνονται, να εκδηλώνουν τη χαρά και τη δυσαρέσκειά τους χωρίς δεύτερες σκέψεις… Είναι το πιο απαιτητικό κοινό του κόσμου όλου. Όμως αξίζει να δώσεις τα πάντα για να τους ικανοποιήσεις!

Αυτό σκοπεύει να κάνει το Θέατρο Άβατον και η ομάδα “Anomati” μέσα από το «Θα βγω από τ’ Αυγό», την πρώτη παράσταση σχεδιασμένη αποκλειστικά για μωρά 4 έως 18 μηνών. Οι μικροί- οι πολύ μικροί- θεατές θα ταξιδέψουν σ’ ένα κόσμο παραμυθένιο, με την πολύτιμη βοήθεια του Λευτέρη, ενός νεογέννητου περιστεριού που κάνει τα πρώτα του… φτερουγίσματα εξερεύνησης, αναζητώντας την ευτυχία και την αγάπη.

Θα βγω από τ’ Αυγό

Η παράσταση “Θα βγω από τ’ Αυγό” είναι 45 λεπτά, στη διάρκεια των οποίων βρέφη και γονείς μοιράζονται μια μοναδική διαδραστική εμπειρία. Οι άρτια εκπαιδευμένοι περφόρμερ δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον για τα μωρά. Επιστρατεύουν στοχευμένα οπτικά ερεθίσματα, σχήματα, ήχους, μουσική, χρώματα και φυσικά την κίνηση, ώστε να διασκεδάσουν τους μικρούς θεατές, αλλά και να ενεργοποιήσουν τις αισθήσεις τους. Να αυξήσουν την παρατηρητικότητα τους, να διεγείρουν την φαντασία τους, να τα βοηθήσουν να αλληλεπιδράσουν με το περιβάλλον, με το καινούριο τους «σπίτι» που είναι απείρως μαγικότερο και σίγουρα πιο σύνθετο από τη ζεστή, οικεία κοιλιά της μαμάς τους. Ένα είναι σίγουρο, την ώρα που το παιδί σας θα παρακολουθεί την πρώτη παράσταση της ζωής του, εσείς θα κρυφοκοιτάτε με συγκίνηση τις πρώτες αντιδράσεις του μικρού σας θεατρόφιλου. Και αυτή η εμπειρία, είναι ανεκτίμητη!

Θα βγω από τ’ Αυγό

Η πρώτη παράσταση για μωρά 4-18 μηνών για 3η χρονιά!

Τιμή: 15 ευρώ (1 γονιός και μωρό), 20 ευρώ (2 γονείς και μωρό)

Πληροφορίες: 210-3412689

Ιδέα-Σκηνοθεσία: Ομάδα Anomati 

Μουσική: Δάφνη Φαραζή 

Σκηνικά-Κουστούμια: Χριστίνα Κωστέα 

Φωτογραφίες-Αφίσα: Νίκος Καρανικόλας 

Παίζουν: Νάντια Δαλκυριάδου, Έλενα Ζάχου, Σάρα Τοσκάνο 

Εμπνευσμένο απο το παραμύθι: «Ο Λευτέρης ένα περιστέρι δίχως ταίρι» της Μαρίνας Πλεμένου

 rsz_Poster_3

Σάρα Τοσκάνο: Η Σάρα είναι πιστοποιημένη παιδαγωγός, δασκάλα χορού και απόφοιτος του Rotterdam Foundation For The Arts. Έχει διδάξει creative dance σε παιδιά όλων των ηλικιών και έχει εργαστεί ως εμψυχώτρια σε κατασκηνώσεις και σχολεία.  Ως δασκάλα χορού, έχει διδάξει σε αναγνωρισμένες σχολές χορού όπως στη σχολή μπαλέτου του Rotterdam, στο Lak Theater του πανεπιστημίου Leiden,  στη σχολή χορού EDAK  και στην σχολή σύγχρονου χορού στη Λισαβώνα.

Δάφνη Φαραζή: Η Δάφνη Φαραζή γεννήθηκε το 1990 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος κινηματογράφου του ΑΠΘ με ειδίκευση στον Ήχο και τη Μουσική. Ειδικότερα εργάζεται ως Sound Designer στον κινηματογράφο και άλλες οπτικοακουστικές παραγωγές. Παράλληλα ασχολείται με τη μουσική ως μουσικός, παραγωγός και συνθέτρια σε προσωπικά ή άλλα πρότζεκτ.

Leave a Reply