ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ, ΠΑΜΕ SMART THEATER

IMG_8530 + logoΤα τέσσερα επόμενα Σάββατα, από 14 Απριλίου έως 5 Μαϊου, πάμε θέατρο! Στο εμπορικό πάρκο Smart Park διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά το φεστιβάλ παιδικού θεάτρου Smart Theater, με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με τέσσερις υπέροχες παραστάσεις, που δεν σκοπεύουμε να χάσουμε!

Είναι, λοιπόν, ευκαιρία να συνδυάσουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Άλλωστε, το Smart Park, συνεπές στο κοινωνικά υπεύθυνο έργο του, κρατά το εισιτήριο των παραστάσεων πολύ χαμηλά, μόλις στα 4 ευρώ και, κυρίως, προσφέρει όλα τα έσοδα από τις παραστάσεις Smart Theater για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Για να δούμε τι θα δούμε:

Πρόγραμμα παραστάσεων

maxresdefault

Σάββατο 14/4 – 12:00

“Παίζοντας με τους μύθους – Ελληνική Μυθολογία”- Της ομάδας «Τόπι»

Ένας βασιλιάς που ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός, ένας ήρωας με μαγευτική φωνή που ταξιδεύει στα έγκατα της γης, ένας εφευρέτης που ονειρεύεται να πετάξει, και πολλοί άλλοι ήρωες της ελληνικής μυθολογίας συναντιούνται, στην ευφάνταστη παράσταση της βραβευμένης ομάδας ΤΟΠΙ. Μια παράσταση διαδραστική, φτιαγμένη με πολύ αγάπη, κέφι και χιούμορ, για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Διάρκεια: 70 λεπτά

Για παιδιά από 3  ετών 

main4_8302_mila_300_sm

Σάββατο 21/4 – 12:00

«Μίλα και Σουτ»- της βραβευμένης με κρατικό βραβείο Ομάδας Κοπέρνικος 

Το έργο περιστρέφεται γύρω από τις έννοιες της αυτογνωσίας και του θάρρους να υπερασπιστεί κανείς την αξία του όταν όλοι οι άλλοι την αμφισβητούν, ενώ πραγματεύεται ακόμη τη δύναμη της φιλίας, της ομαδικότητας και της συνεργασίας, που δεν καταργείται από τη διαφορετικότητα, αλλά ωφελείται από αυτήν. Παράλληλα, μέσα από τα ευρηματικά διαδραστικά παιχνίδια, τα παιδιά μαθαίνουν για τις νότες, για τις παύσεις και για την αξία τους στη μουσική.

Διάρκεια: 70 λεπτά

Για παιδιά από 4 ετών 

fbeventBP-810x455

Σάββατο 28/4–12:00

«Ένα τρελό κοντσέρτο» –των Burger Project

Αυθόρμητοι αυτοσχεδιασμοί, διαδραστικά μουσικοκινητικά παιχνίδια, καινούργια και παλιά τραγούδια και μπόλικος χορός είναι τα συστατικά της πρωτότυπης παιχνιδο-συναυλίας των Burger Project. Στις βαλίτσες τους κουβαλάνε μπόλικο χιούμορ, παιχνίδι, ρυθμό και την καινούργια τους πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Μουσική και Φίλοι”.

Διάρκεια: 70 λεπτά

Για παιδιά από 3 ετών 

agisilagos3

Σάββατο 5/5 – 12:00

«O Αγησίλαγος»- του Δημήτρη Μπασλάμ

Το αγαπημένο παιδικό βιβλίο μεταφέρεται στην σκηνή υπό την καθοδήγηση του ίδιου του συγγραφέα Δημήτρη Μπασλάμ. Η ιστορία του χαριτωμένου λαγού σεφ Αγησίλαγου αποδίδεται με ηθοποιούς, κούκλες-μαριονέτες και ζωντανή ορχήστρα σε μία ευρηματική και πρωτότυπη παράσταση που συνδυάζει το θέατρο με το κουκλοθέατρο και την ζωντανή μουσική και θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους.

Διάρκεια: 60 λεπτά

Για παιδιά από 3 ετών

Πέρα από τις θεατρικές παραστάσεις, άνοιξη και Smart Park συγκεντρώνουν για άλλη μια χρονιά τη θετική τους ενέργεια και χαρίζουν σε μπαμπάδες, μαμάδες και παιδιά ακόμη μια ευκαιρία για βόλτα στην υπέροχη εξοχή και τους πράσινους διαδρόμους του πάρκου, ανάμεσα σε top brand stores, ιδανικά για εκπληκτικές αγορές και διασκέδαση, στην πιο αισιόδοξη και φωτεινή εποχή του χρόνου!

SmartPark2

Κρατήσεις για τις παραστάσεις στο τηλ. 210 7609550 (καθημερινά 09.00 με 17.00)

Leave a Reply