“ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ” ΣΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Η Παιδική-Εφηβική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου συμπληρώνει φέτος τα 15 της επιτυχημένα χρόνια! Για να τα γιορτάσει, καλεί τον μοναδικό κι αγαπημένο ήρωα, μικρών και μεγάλων, τον Ρομπέν των Δασών! Υπό το φως της φιλίας και της αγάπης, η ξεχωριστή αυτή ιστορία μας μεταφέρει στο δάσος του Σέργουντ, όπου ο Ρομπέν επιστρέφει για να πολεμήσει την αδικία και την κοινωνική ανισότητα, βοηθώντας τους κατοίκους του βασιλείου

Με τη σκηνοθετική ματιά της Αγνής Χιώτη, υπενδεδυμένη με τη μουσική του Alex Sid και μια ομάδα εξαιρετικών συντελεστών και ηθοποιών να θυμίσουμε πάλι ό,τι έχει αξία. Για ένα αύριο γεμάτο αγάπη. 

Ο αγαπημένος ήρωας, ο Ρομπέν των Δασών, θα βρίσκεται στην Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, από τον Οκτώβριο 2022 έως τον Απρίλη του 2023, να μοιραστεί μαζί μας την υπέροχη και περιπετειώδη ιστορία του. Υπέροχοι συντελεστές και σπουδαίοι ηθοποιοί συναντιούνται επί σκηνής και μας παρουσιάζουν μία σπουδαία παράσταση που θα αγαπήσουμε, θα γελάσουμε, θα μάθουμε, θα ταυτιστούμε και θα τη θυμόμαστε για καιρό.

Ρομπέν: Θυμάσαι που όταν ήμασταν μικροί το λέγαμε; Λέγαμε ότι εμείς θα αλλάξουμε αυτόν τον κόσμο και θα βοηθάμε όποιον άνθρωπο το έχει ανάγκη. Ρομπέν των δασώνΗΘΟΠΟΙΟΙ (αλφαβητικά) : Ιωάννα Αγγελίδη, Ειρήνη Αγγελοπούλου, Ιάσονας Καστόρης, Βαγγέλης Κυπαρίσσης, Αντώνης Κυριακάκης, Σταμάτης Μπάκνης, Σοφία Παπουλάκου, Κώστας Πιπερίδης
Και μουσικός επί σκηνής: Νίκος Χριστόπουλος

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Διασκευή – Σκηνοθεσία : Αγνή Χιώτη
Πρωτότυπη Μουσική : Alex Sid
Σκηνικά – Κοστούμια : Μαρία Φιλίππου
Κινησιολογία – Χορογραφία : Χριστίνα Φωτεινάκη
Σχεδιασμός φωτισμών : Χάρης Χιώτης
Βοηθός Σκηνοθέτη : Σταμάτης Μπάκνης
Βοηθός Ενδυματολόγου : Κατερίνα Σβορώνου
Βοηθός Χορογράφου : Δέσποινα Τριάντου
Γραφιστικά : Γιώργος Παρασκευόπουλος
Σχεδιασμός Ήχου: Γιώργος Κολεβέντης
Υπεύθυνος Φωτισμών : Αργύρης Καλοπήτας
Βοηθός Παραγωγής : Αρθούρος Ντόι
Βοηθός Οργάνωσης Παραγωγής : Ελένη Δούκα
Υπεύθυνη Οργανωμένων Παραστάσεων για Σχολεία : Πόπη Τζινευράκη
Διεύθυνση – Οργάνωση Παραγωγής : Φιλιώ Ανδριόλα
Παραγωγή : ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Παραστάσεις:
Καθημερινά οργανωμένα για σχολεία και
Κυριακές για το κοινό 11:30 και 15:00
Διάρκεια : 75 λεπτά
Eισιτήρια: 10 και 12 ευρώ.
Προπώληση: viva.gr

Πληροφορίες:
Τηλ: 210 9327356, 210 9327287,
Κιν: 6936735097 (μετά τις 16:00)
Τηλ. ταμείου θεάτρου: 2109315600
Email: grafeio.organosis@gialino.gr
FB: www.facebook.com/p.s.gialino
Web: www.gialino.gr

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21
Τηλέφωνο: 21 0931 5600

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Ο Ρομπέν των δασών.  Ένας νέος με όραμα. Ένας νέος γεμάτος αρετές. Αρετές που είναι ιδανικές να υπάρχουν σε κάθε κοινωνία. Η προστασία των αδύναμων, η επαναστατική διάθεση, η ευγένεια, η ενσυναίσθηση και η γενναιότητα είναι κάποιες από αυτές. Με φόντο  το δάσος του Σέργουντ, ο Ρομπέν μαζί με τους φίλους του και τη στήριξη της αγαπημένης του Μάριον θα πολεμήσουν μαζί την αδικία. Στόχος τους να προστατέψει τους φτωχούς και να τους προσφέρει όσα έχουν ανάγκη για να ζήσουν μια τίμια ζωή αλλά και να φτιάξει μια ομάδα που όλοι θα έχουν κοινό μέλημα το καλό και την αγάπη σε όλο το Βασίλειο.  Σε μια περίοδο που όλα γύρω μας χάνουν τις αξίες τους, ο καθένας μας, Ρομπέν του εαυτού του αλλά και των γύρω του που δεν έχουν δύναμη να αντιδράσουν, πολεμάει καθημερινά για μια ζωή με αξιοπρέπεια και αυτοθυσία/ Για ένα αύριο γεμάτο αγάπη.

Leave a Reply