“ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ;” ΣΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Η sold out παράσταση “Πού ζει ο Άγιος Βασίλης;”, της Άννας Σεβαστή Τζίμα, επιστρέφει στο θέατρο Μορφές Έκφρασης, για να παρασύρει τα παιδιά σε μια χριστουγεννιάτικη περιπέτεια, που πρωταγωνιστούν η μουσική, το παραμύθι και το παιχνίδι! Και ο Άγιος Βασίλης πού ζει τελικά; Θα καταφέρουν να βρούνε το πολύ καλά κρυμμένο σπίτι του; Θα ψάξουν παντού, αλλά τελικά θα ανακαλύψουν πως ο πιο μαγικός άνθρωπος του κόσμου ζει μέσα στην καρδιά μας! 

Περισσότερα λόγια για την ιστορία: Η χριστουγεννιάτικη παιδική θεατρική παράσταση «Πού ζει  ο Άγιος Βασίλης» περιγράφει την προσπάθεια των παιδιών να ανακαλύψουν το καλά κρυμμένο σπίτι του αγαπημένου τους Άι Βασίλη. Το ταξίδι των παιδιών ξεκινά με κάλαντα και τραγούδια των Χριστουγέννων και συνεχίζεται με την επιθυμία τους να στείλουν το δικό τους γράμμα με τις προσωπικές τους επιθυμίες. Τα ταχυδρομεία του Άγιου Βασίλη βρίσκονται επί ποδός για να συλλέξουν τα γράμματά, τα ξωτικά μαγειρεύουν σοκολατόσουπα και μέσα σε όλα αυτά ένα παιδί που έχει κάνει πολλές αταξίες, αποφασίζει να πάει το ίδιο το γράμμα του στον Άγιο Βασίλη! Πού βρίσκεται, όμως το σπίτι του, αλήθεια;

Μία διαδραστική παράσταση με πολύ βιωματικό παιχνίδι και ζωντανή μουσική, όπου κιθάρες, πνευστά και κρουστά ξεσηκώνουν τους μικρούς μας φίλους! Ένα παραμύθι με χιούμορ, που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους θεατές, γεμίζει χαρά και ελπίδα για το μέλλον, μοιράζει χαμόγελα και ζεσταίνει την καρδιά τους, με τον πιο μαγικό άνθρωπο του κόσμου: Τον Άγιο Βασίλη! Ελάτε λοιπόν να ανακαλύψουμε μαζί πού ζει ο Άγιος Βασίλης, πού ζει η Αγάπη…Διάρκεια: 60 λεπτά / Για παιδιά 2,5 – 7 ετών
Παίζουν: Άννα Τζίμα, Δημήτρης Σκούρτης, Δανάη Στεργίου, Γαβρήλος Χατζηβασιλείου
Κείμενο-σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210 3464903, 210 3464002
Mail : morfesekfrasis@gmail.com
Τιμή εισιτηρίου: 10€ γενική είσοδος, 8€ οικογενειακό (3+ άτομα) , 7€ ομαδικό (10+ άτομα),  7€ εκπτωτικό (άνεργοι, πολύτεκνοι, εγγεγραμένα μέλη των Μορφών Έκφρασης)

Ημερομηνίες παραστάσεων:
11 Δεκεμβρίου στις 18:00 & 12 Δεκεμβρίου στις 11:30
18 Δεκεμβρίου στις 18:00 & 19 Δεκεμβρίου στις 11:30
26 Δεκεμβρίου στις 11:30 & 27 Δεκεμβρίου στις 18:00
28 Δεκεμβρίου στις 18:00 & 29 Δεκεμβρίου στις 11:30
30 Δεκεμβρίου στις 11:30 & στις 17:30
2 Γενάρη στις 11:30 / 3 Γενάρη στις 17:30 / 4 Γενάρη στις 17:30

Λίγα λόγια για τις Μορφές Έκφρασης: Οι Μορφές Έκφρασης δημιουργήθηκαν το 1993 από τον ηθοποιό και άνθρωπο του θεάτρου Θωμά Κινδύνη, από τότε μέχρι σήμερα έχουν μια πολύ μεγάλη πορεία στον χώρο του πολιτισμού, δημιουργώντας παραστάσεις αλλά και εκπαιδευτικές καλλιτεχνικές δράσεις για παιδιά και ενήλικες. Έχοντας προσεγγίσει μεγάλα έργα Αρχαίας Ελληνικής Τραγωδίας, Έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου, Παραλογές και Παραμύθια. Οι Μορφές Έκφρασης έχουν συμμετέχει σε μεγάλα Φεστιβάλ και έχουν μια συνεχή πορεία στο Πολιτιστικό τοπίο της χώρας αλλά και της Κύπρου.

Παιδική Σκηνή: Η παιδική σκηνή μας έχει μια πολύ δυνατή παρουσία και εδώ και 18 χρόνια παράγει νέα έργα για παιδιά έχοντας στο ενεργητικό της μεγάλες επιτυχίες. Οι sold out παραστάσεις μας: «Κού-κου! Μια βόλτα στο δάσος», «Ο δράκος των χρωμάτων», «Ο Πουλτσινέλα και το γελαστό δάσος», «Πού ζει ο Άγιος Βασίλης» κ.α. έχουν κερδίσει τις καρδιές μεγάλων και μικρών θεατών που πάντα ενθουσιάζονται σε κάθε μας έργο.

Η δημιουργός της παράστασης: Η Άννα Σεβαστή Τζίμα έχει δημιουργήσει δεκάδες έργα για παιδιά, έχοντας σπουδάσει θέατρο, μουσική και παιδαγωγική του θεάτρου , δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες του χώρου, διακρίνεται για τα έργα της και της πρωτότυπες σκηνοθεσίες της, που πάντα συνδυάζουν τη ζωντανή επί σκηνής μουσική επί σκηνής με την οργανωμένη διάδραση των παιδιών. Οι παραστάσεις της έχουν παρουσιαστεί τόσο στην Ελλάδα , όσο και στην Κύπρο και διακρίνονται για τη ζωντάνια και τη μελωδία που κυριαρχούν σε αυτές.

Leave a Reply