ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΙΧ;

«Ο κύριος ΚΙΧ και το Μυστικό Κουτί των Ήχων» είναι μια ευρηματική, μουσικοθεατρική παράσταση που συνδυάζει τη θεατρική αφήγηση και την παντομίμα πάνω σε προηχογραφημένους ήχους.

Σαν Ομάδα Κοπέρνικος επιμένουμε σε ένα θέατρο που μοιάζει με παιχνίδι, που μπορεί να γίνει παντού, με τα ελάχιστα μέσα, στοχεύοντας πάντα στην ουσία και στην ποιότητα. Πρόκειται για μία ιστορία που μιλάει, για την αγάπη, το όνειρο, το ταξίδι, το θάρρος και την ελπίδα και όλα αυτά, μέσα από τη φασαρία και τη σιωπή! Απλές κινήσεις σώματος σχηματίζουν άλλοτε μικροσκοπικούς φεγγίτες και σκοτεινά κάστρα και άλλοτε μουσικά όργανα και δάση μαγικά, ενώ τα παιδιά καλούνται να πλάσουν με τη φαντασία τους την εικόνα που κρύβεται πίσω από κάθε ήχο, μαθαίνουν τα είδη της μουσικής και τους ήχους των μουσικών οργάνων κι όλα αυτά την στιγμή που, βυθισμένα στο παραμύθι, βοηθάνε τον κύριο ΚΙΧ να μαγέψει τον φοβερό Μουσικόδοντα!

Η παράσταση της Ομάδας Κοπέρνικος «Ο κύριος ΚΙΧ και το Μυστικό Κουτί των Ήχων» παρουσιάζεται κάθε Κυριακή από 13 Δεκεμβρίου στις 12:00 στο Dance Vacuum. Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση μπορείτε να δείτε εδώ!

DanceVacuum Poster Kix

Leave a Reply