ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ

Περιπέτειες με τους δεινοσαύρουςΗ θεατρική παράσταση που έκανε επιτυχία στο εξωτερικό έρχεται στην Ελλάδα στις 12 Νοεμβρίου στο θέατρο “Αλκυονίς”. Οι “Περιπέτειες με τους δεινοσαύρους” είναι μια διαδραστική παράσταση για μικρούς , από 4 ετών, και μεγάλους σε έναν προϊστορικό κόσμο οπού τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα νησί όπου πρωταγωνιστές είναι μια παρέα παιδιών με τον καθηγητή τους που ζουν σε έναν προϊστορικό κόσμο, γεμάτο με Δεινόσαυρους οπού τα πάντα μπορούν να συμβούν. Η πρωτοτυπία της παράστασης είναι οι σχεδόν… αληθινοί κινούμενοι δεινόσαυροι, που δημιουργούν μια μοναδική διαδραστική ατμόσφαιρα. Τα εντυπωσιακά αληθοφανή κοστούμια, τα μοναδικά σκηνικά, τα φαντασμαγορικά εφέ και η μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου συνθέτουν μια καταπληκτική εμπειρία.

Οι “Περιπέτειες με τους δεινοσαύρους” είναι μια ολοκαίνουργια παραγωγή του Πολιτιστικού Πάρκου, για τους φίλους του τυραννόσαυρου Rex και της παρέας του. Το σενάριο της παράστασης είναι γραμμένο από τη Roxana Esteve, σε μετάφραση της Μαριλένας Πονηράκη και σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βασσάλου.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αριστείδης Τσάπης, Νάταλι Τσάβεζ, Νίνα Τουμαζάτου, Φλεμοτόμου Ιωάννα, Νίκος Σπυρέλης, Νίκος Ψαρρός κ.α.

Μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος

Πότε: Από 12 Νοεμβρίου 2017, κάθε Κυριακή πρωί 11.30 στο θέατρο Αλκυονίς (Ιουλιανού 42, Αθήνα)

Κάθε Πέμπτη θα δίνονται παραστάσεις σε σχολεία.

Εισιτήρια και πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ καθώς και στο τηλέφωνο 2103647200

Προπώληση εισιτηρίων στο site του Πολιτιστικού πάρκου: 9 €

Πώληση στο ταμείο του θεάτρου: 10€

Μοναδική προσφορά οικογενειακό εισιτήριο (4 ατόμων): 30 €

Leave a Reply