ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙ ONLINE ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ

πάρτι onlineΜάθαμε να ζούμε σε απόσταση και να είμαστε ασφαλείς, αλλά η ζωή συνεχίζεται και όλοι μας έχουμε ανάγκη τους φίλους και τους συμμαθητές μας. Και είναι και τα γενέθλια μας, έρχονται και οι απόκριες και ένα σωρό άλλες γιορτές, ευκαιρία για συνάντηση και παρέα. Έλα όμως που υπάρχει το «απαγορευτικό». Γι΄ αυτό το θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ το σκέφτηκε, σχεδίασε πάρτι online και σας τa προτείνει: Θα συναντηθούμε… εκεί πάνω. Στον ουρανό του Διαδικτύου.

Θεατρικές παραστάσεις, αφήγηση παραμυθιών, παιχνίδια, κατασκευές και δραστηριότητες από μακριά, από τα σπίτια μας αλλά ζωντανά. Ηθοποιοί και ανιματέρ να μας κοιτάνε στα μάτια, να μας μιλάνε και τους μιλάμε, να διασκεδάζουμε όλοι μαζί… έστω και μέσα από τις οθόνες. Γιορτές και γενέθλια που θα μας μείνουν αξέχαστα. Όπως και το 2020. Για εσάς θέατρο, παραμύθια, παιχνίδια, δραστηριότητες, από μακριά αλλά ζωντανά! Αποκλειστικά για εσάς.

Μέσω zoom λοιπόν το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ μπαίνει στο σπίτι σας για να διασκεδάσει το παιδάκι που γιορτάζει μαζί με τους φίλους του. Θα δείτε παράσταση ζωντανά, διαδραστικά και θα μετά θα παίξετε όλοι μαζί. Παιδιά και γονείς όλοι μαζί θα γιορτάσουμε έστω και από μακριά με μουσική χορό. Και δημιουργικά παιχνίδια. Θα χορέψουμε και θα χοροπηδήσουμε παίζοντας μπροστά στην οθόνη μας μαζί με τους φίλους μας, και θα σβήσουμε και τα κεράκια μας. Σε τούρτα που μπορεί να έχετε εσείς στο σπίτι, μπορεί, όμως, να υπάρχει και στο θέατρο. Να τη φάμε δεν μπορούμε, αλλά να σβήσουμε τα κεράκια όλοι μαζί μπορούμε και παραμπορούμε.

Το Αερόπλοιο με συνεργάτες ηθοποιούς, παιδαγωγούς, ανιματέρ προμηθεύτηκε την πιο προηγμένη τεχνολογία και  απέκτησε γρήγορα εμπειρία στις live streaming παραστάσεις και στην επικοινωνία με τα παιδιά. Έτσι 5 επαγγελματικές κάμερες, μικρόφωνα, τηλεσκηνοθεσία είναι στη διάθεση σας για γιορτές γενεθλίων ή αποκριάτικα πάρτι ή ό,τι άλλο έχουν οι γονείς στο μυαλό τους.

Μπορεί να μένουμε σπίτι μας ασφαλείς αλλά η επικοινωνία με τους φίλους, την τάξη μας και τους συγγενείς μας είναι πιο έντονη από ποτέ. Αν κάτι μας έμαθε ο κορονοϊός είναι ότι έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον και περισσότερο τα παιδιά που δε θέλουν να χάσουν τη χαρά και την επαφή με τους φίλους τους.

Καλή χρονιά και το 2021 πάλι μαζί, πάλι από κοντά

Τιμές: από 250 ευρώ για 10-90 συνδέσεις στο ZOOM Διάρκεια 1.45-2 ώρες
Πάρτι online με Live θέατρο στο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ

Leave a Reply