Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ & ΚΟΥΚΛΕΣ

Οι κουκλοθεατρικές παραστάσεις στις  ΦΙΓΟΥΡΕΣ & ΚΟΥΚΛΕΣ  για την καλλιτεχνική περίοδο 2016-17 ξεκινούν με το υπέροχο μουσικό παραμύθι του S. Prokofiev σε μια ευρηματική εκδοχή του.

«Ο Πέτρος και ο Λύκος» θα κάνουν στάση στην Πλάκα, μόνο για τέσσερις παρα-στάσεις, τις Κυριακές 6, 20/11 και 4, 18/12, ενώ η παράσταση επισκέπτεται καθημερινά σχολεία της Αττικής! Σε αυτή την ευρηματική παράσταση θεάτρου κούκλας όλα εξελίσσονται σε ένα τεράστιο πεντάγραμμο. Oι ήρωες-κούκλες της ιστορίας προσωποποιούνται μέσω ενός ή περισσοτέρων οργάνων (το φλάουτο εκπροσωπεί το πουλί, το όμποε την πάπια, το κλαρίνο τη γάτα, το φαγκότο τον αυστηρό παππού, τρία κόρνα παίζουν τον λύκο, τα έγχορδα όλα μαζί τον Πέτρο, τα ξύλινα πνευστά τους κυνηγούς, τα τύμπανα και η γκρανκάσα βροντούν σαν τις τουφεκιές τους).

peter-alexia

Η ακρόαση-θέαση του μουσικού έργου ‘Ο Πέτρος και ο Λύκος’ ολοκληρώνεται με τη δημιουργική έκφραση των παιδιών επί σκηνής!  Μοιράζονται σε ορχήστρα και κουκλοπαίχτες και ολοκληρώνουν το έργο κλείνοντας πανηγυρικά την τελευταία σκηνή του προς τον ζωολογικό κήπο!

Η παράσταση απευθύνεται ιδανικά σε παιδιά από 3-8 ετών.

alexiou

ΚουκλοΘέατρο  Αλεξίας  Αλεξίου 

…ένα διαφορετικό  μουσικό κουκλοθέατρo!

«Ο Πέτρος & ο Λύκος» – ΚουκλοΘέατρο Αλεξίας Αλεξίου

Παραστάσεις : Κυριακή 6, 20/11 και 4, 18/12.   11.30 π.μ

Διάρκεια: 50’

Tιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ

«ΦΙΓΟΥΡΕΣ & ΚΟΥΚΛΕΣ»:  Τριπόδων 30, Πλάκα (μετρό Ακρόπολη)

Τηλέφωνο: 210 3227507

Leave a Reply