Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΙΧ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΤΩΝ ΗΧΩΝ ΣΤΟ DANCEVACUUM

Η καλλιτεχνική ομάδα Κοπέρνικος παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση Ο κύριος ΚΙΧ και το Μυστικό κουτί των Ήχων με πρωταγωνιστές τον Λευτέρη Ελευθερίου και την Τατιάνα Καλαντζή στο DanceVacuum από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 12:00.

Τι θα συμβεί όταν ο κύριος ΚΙΧ αποφασίσει να εγκαταλείψει την πόλη της Φασαρίας, ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός Μουσικόδοντας και ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, ωθούν τον κύριο ΚΙΧ και τα παιδιά σε μια μαγική περιπέτεια!

DanceVacuum Poster Kix

Ο κύριος ΚΙΧ και το Μυστικό κουτί των Ήχων είναι μια ευρηματική εκπαιδευτική μουσικοθεατρική παράσταση που συνδυάζει τη θεατρική αφήγηση με υπέροχες μουσικές, ήχους και διάδραση με τα παιδιά και πετυχαίνει ένα ολοκληρωμένο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα παιδιά συμμετέχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου ενεργά, αναγνωρίζοντας ήχους και διαφορετικά μουσικά ηχοχρώματα, απαντώντας σε ερωτήσεις και συμβουλεύοντας τον κύριο ΚΙΧ πώς να μαγέψει τελικά τον φοβερό Μουσικόδοντα. Το κείμενο υπογράφουν οι βραβευμένοι με Α’ κρατικό βραβείο συγγραφής παιδικού θεατρικού έργου, Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη, ιδρυτικά μέλη της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη
Σκηνοθεσία – Φωτισμοί: Ομάδα Κοπέρνικος – Ελισσαίος Βλάχος
Σκηνικά – Κουστούμια: Ομάδα Κοπέρνικος
Επιμέλεια μουσικής – Ήχοι: Άγγελος Αγγέλου
Χορογραφίες: Θάνος Δασκαλόπουλος
Ηθοποιοί: Λευτέρης Ελευθερίου, Τατιάνα Καλαντζή
Αφίσα: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Φωτογραφίες: Γιάννης Σταθόπουλος
Βίντεο: Χρήστος Μασσαλάς

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Κάθε Κυριακή στις 12:00
Διάρκεια: 60 λεπτά
Πληροφορίες-Τηλέφωνο κρατήσεων: 6985 028588

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Γενική είσοδος: 8 ευρώ

DanceVacuum – Centre of Performing Arts
Διογένους 42, Χαλάνδρι
www.facebook.com/dancevacuum

Leave a Reply