ΦΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΜΗ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη ΜελομακαρόνηΟι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, στις 6:30 μ.μ. στην παράσταση κουκλοθεάτρου Φον Κουραμπιές εναντίον κόμη Μελομακαρόνηαπό την ομάδα «Τα Πάντα Φι», βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Κυριάκου Χαρίτου.

Χρόνια και χρόνια, κάθε Χριστούγεννα, μελομακάρονα και κουραμπιέδες τρώγανε τα μουστάκια τους στον πιο αστείο πόλεμο του κόσμου, ώσπου κάποια χρονιά μια χιονοθύελλα τα αλλάζει όλα.
Οι πιο γλυκοί μας πρωταγωνιστές χάνονται στο μεγάλο δάσος! Εκεί συναντούν διάφορους ήρωες, οι οποίοι τους βοηθούν να ξαναβρούν τον δρόμο τους, με ένα μικρό αντάλλαγμα ο καθένας.
Θα καταφέρουν να φτάσουν στα ζαχαροπλαστεία εγκαίρως για τη μεγάλη γλυκομάχη; Και αν ναι, ποιο θα είναι το τίμημα και πώς θα τους αλλάξει η περιπέτεια αυτή;
Mια αλλιώτικη χριστουγεννιάτικη ιστορία γεμάτη χιούμορ, δράση και περιπέτεια. Μια παράσταση με χειροποίητες κούκλες διάφορων μεγεθών και τεχνικών, πρωτότυπη μουσική και φωτισμό που θα σας συναρπάσει!

Φον Κουραμπιές εναντίον κόμη Μελομακαρόνη
Κουκλοθέατρο βασισμένο στο γιορτινό βιβλίο του Κυριάκου Χαρίτου από την ομάδα «Τα Πάντα Φι»
Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, στις 6:30 μ.μ.
Για παιδιά από 3 ετών

Είσοδος ελεύθερη – Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr

Φον Κουραμπιές εναντίον κόμη Μελομακαρόνη

Πολυχώρος Μεταίμχιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα

Leave a Reply