ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα παιδιά μας ανυπομονούν να λάβουν δώρα από τον πιο αγαπημένο τους Άγιο, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη και να γνωρίσετε μια πρωτότυπη υπηρεσία για γονείς.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ομάδα διαχείρισης της ιστοσελίδας “Ο Άη Βασίλης δεν είναι ένα πρόσωπο, είναι “ιδέα”! Είναι η “ιδέα” πίσω από το πρόσωπο του γονιού, της θείας, του παππού, της γιαγιάς, του νονού και της νονάς, είναι το πρόσωπο του κάθε ανθρώπου που “τρέφει” την ιδέα της ελπίδας, της αγάπης, της προσφοράς, της μαγείας των Χριστουγέννων. Ψάξτε για την “ιδέα” αυτή στο παιδί που κρύβετε μέσα σας και δώστε ζωή στο μύθο του Άη Βασίλη, χαρίζοντας στους μικρούς μπόμπιρες και τις νεραϊδούλες της ζωής σας μια μοναδική εμπειρία που θα φυλάνε στην καρδιά τους για πάντα. Ακόμα και αν φέτος είναι λίγο δυσκολότερα τα πράγματα για όλους μας, είναι σημαντικό να κρατήσουμε ζωντανή τη μαγεία των Χριστουγέννων στις καρδιές των παιδιών μας και το χαμόγελο στα προσωπάκια τους, με ένα μοναδικό δώρο… Μ’ ένα γράμμα από τον Άη Βασίλη!”
Μέσα από τη σελίδα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσωποποιημένο γράμμα από τον Άη Βασίλη για τα παιδάκια σας, ακολουθώντας 4 απλά βήματα:
1. Διαλέξτε ένα από τα 4 εναλλακτικά προσχέδια γραμμάτων και κειμένου,
2. “Xρωματίστε” το με την προσωπικότητα του μικρού παραλήπτη ή παραλήπτριας
3. Συμπληρώστε τα στοιχεία παραλήπτη
4. Επιλέξτε τον τρόπο αποστολής & πληρωμής που επιθυμείτε και είστε έτοιμοι!

Δείτε και τη σελίδα της υπηρεσίας στο facebook εδώ.

letter 2

Leave a Reply