Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

χριστουγεννιάτική διαφήμισηΠασπαλισμένες με τη χρυσόσκονη των γιορτών, τον ήχο από τα καμπανάκια, τα «ζεστά» χρώματα από τα φωτάκια -ας το παραδεχτούμε- οι χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις είναι πάντα στην ώρα τους κάθε χρόνο και ειδικά από τους Βρετανούς που τα Χριστούγεννα τους είναι μια τεράστια βιομηχανία.

Φέτος, τα Debenhams (ένα βρετανικό πολυκατάστημα) έφτιαξαν μια γιορτινή διαφήμιση. Βασικά πρόκειται για ένα σύγχρονο παραμύθι που συνδυάζει την παράδοση των παλιών, καλών πριγκιπικών παραμυθιών με την ταχύτητα και τεχνολογία της σημερινής εποχής.


Στην αρχή βλέπουμε μια όμορφη πλην αγχωμένη γυναίκα να μπαίνει βιαστικά, κρατώντας σακούλες από χριστουγεννιάτικα ψώνια, μέσα στο τρένο και να κάθεται απέναντι από έναν άνδρα που διαβάζει εφημερίδα. Όταν τα βλέμματά τους συναντιούνται και κοιτάζονται, καταλαβαίνουν αμφότεροι πως μόλις συνάντησαν τον έρωτα της ζωής τους. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, έρχεται η στάση της να κατέβει και σηκώνεται εξίσου βιαστικά όπως μπήκε στο τραίνο. Πάνω στη βιασύνη της, ένα γοβάκι (ένα παραμυθένια ωραίο γοβάκι) από τις σακούλες πέφτει στο πάτωμα. Και κάπου εκεί ξεκινάει το ρομάντζο.

Ο άντρας, έχοντας το γοβάκι και αποφασισμένος ότι η γυναίκα που τυχαία κάθισε απέναντί του είναι the love of his life, την ψάχνει στα social media με το hashtag #FindThatGirl το οποίο γίνεται κάτι παραπάνω από viral. H γυναίκα, από την άλλη, ξεκινάει τη δική της εκστρατεία εύρεσης στα social media, αλλά για το γοβάκι της με το hashtag #FindThatShoe. H καθημερινότητα, το σύμπαν, οι δρόμοι τους, τα φέρνουν έτσι, που, συμπτωματικά, «πέφτουν» ο ένας πάνω στον άλλον με φόντο ένα εξαιρετικά ατμοσφαιρικό σκηνικό. Εκείνος της δίνει το παπούτσι σαν άλλος Πρίγκιπας στη Σταχτοπούτα και εκεί, στεκόμενοι ο ένας μπροστά στον άλλον, ερωτεύονται με την ησυχία τους και φιλιούνται. Το τέλος φυλάει μια πραγματική έκπληξη την εμφάνιση του ηθοποιού Γιούαν ΜακΓκρέγκορ.

Πηγή

Leave a Reply