ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ|Η ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΜΑΝΕΣΗ

Η συμμετοχή του Γυμνασίου-Λυκείου των εκπαιδευτηρίων Μάνεση στο 8ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών «Πάμε Σινεμά;» απέσπασε το 1ο Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, με τον “Σεπτέμβρη”, στο 8ο Φεστιβάλ του εκπαιδευτικού προγράμματος ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ.

Στην κινηματογραφική παρέα του «Σεπτέμβρη» ήταν οι μαθητές: Γάτσιος Κωνσταντίνος, Γκότσης Ιωάννης, Δακόλια Αλεξία, Δάρα Σέβη, Δογάνη Κοραλία, Ελευθερίου-Μπόλη Βασιλική, Θάνου Βασιλική, Κακουλίδης Κωνσταντίνος, Καντάς Γιάννης, Καρεντζοπούλου Θάλεια, Μητρόπουλος Ιωάννης, Μπαρτσιώκα Μαριλίνα, Μπατιστάτος Γιώργος, Παπαγεωργίου Πολυτίμη, Παπαδάκη Κιάρα, Σβύρου Θωμαΐς, Τσεμπέρογλου Κοσμάς, Φραγκισκάτος Σπύρος.

Συμμετείχαν επίσης οι «μεγάλοι»: ο κ. Κανελλόπουλος Κανέλλος (ως καθηγητής), ο κ. Λακαφώσης Σπύρος (ως μπαμπάς)και η κ. Μητροπούλου-Ξανθάκη Σωστιάννα (ως μαμά). Υπεύθυνη εκπαιδευτικός ήταν η κ. Σκαφίδα Αγγελική και εμψυχωτής σκηνοθέτης του προγράμματος ο κ. Πάσχος Στέργιος.

«Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για μας αυτή η ταινία. Ήταν απολαυστικό κάθε λεπτό, από την πρώτη στιγμή που ψάχναμε ιδέες για σενάριο μέχρι το τελευταίο γύρισμα. Αγαπήσαμε αυτή την ταινία και τον ήρωά της με τις δυσκολίες του, τα διλήμματά του, τις προσπάθειές του να βρει στήριγμα, την επιλογή του να αναλάβει τις ευθύνες του πληρώνοντας το κόστος. Θα θυμόμαστε τα γέλια που κάναμε στα γυρίσματα, τη γλυκιά κούραση που πάει παρέα με την έμπνευση και τη δημιουργία, τη συνεργασία μας και την αλληλοϋποστήριξη μεταξύ μας. Θα θυμόμαστε και το καρδιοχτύπι μέχρι να ακούσουμε ότι βραβευτήκαμε και μάλιστα με το πρώτο βραβείο! Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν να παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη ταινία μικρού μήκους!», λέει η κινηματογραφική ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση.

Δείτε εδώ τη βραβευμένη ταινία

http://www.manesis.gr

http://www.manesis.gr/tainies.html

Leave a Reply