Η LOULIS FOOD INGREDIENTS ΚΑΙ ΤΟ 2022 ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

H εταιρεία Loulis Food Ingredients, με πολύχρονη παράδοση ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς και υψηλό αίσθημα συλλογικής ευθύνης και καθήκοντος, και φέτος ενισχύει ουσιαστικά το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που μετράει 26 χρόνια εξειδικευμένων και ολιστικών δράσεων δίπλα σε κάθε ευάλωτο παιδί και οικογένεια.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία, στα πλαίσια του κοινωνικού της έργου και της συνδρομής της στη δραστηριότητα του Οργανισμού, ανταποκρίθηκε σε αίτημά του για την κάλυψη από αυτήν της ετήσιας δαπάνης μισθοδοσίας της μαγείρισσας του Σπιτιού του Οργανισμού στα Μελίσσια Αττικής. Τα 21 παιδιά που μεγαλώνουν, με ποιότητα και απόλυτη φροντίδα, στο Σπίτι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Μελίσσια, θα μπορούν και φέτος να απολαμβάνουν ― χάρη στην υποστήριξη της Loulis Food Ingredients ― «μαμαδίστικα» λαχταριστά φαγητά και γλυκά, όπως αρμόζει σε κάθε παιδί.
Έχοντας ως οδηγό της την ιστορία 2 αιώνων και προτεραιότητά της την κοινωνική υπευθυνότητα, η Loulis Food Ingredients συνεχίζει να στηρίζει διαχρονικά με ενσυναίσθηση και σεβασμό τις τοπικές κοινωνίες, τις ευπαθείς ομάδες καθώς και φιλανθρωπικούς οργανισμούς και κοινωφελή ιδρύματα αποδεικνύοντας πως ήταν και θα παραμείνει ένα ενεργό μέλος της ελληνικής κοινωνίας.

Λίγα λόγια για τη Loulis Food Ingredients
Η εταιρία Μύλοι Λούλη έχοντας διανύσει 2 αιώνες διαρκούς παρουσίας στην εγχώρια αγορά, εξελίσσεται σύμφωνα με τις καταναλωτικές συνήθειες ώστε να μπορεί να εκπληρώνει το όραμά της: να δημιουργεί αξία για την ανθρώπινη διατροφή. Έτσι σηματοδοτώντας τη δραστηριότητά της στη νέα εποχή, μετονομάζεται σε LOULIS FOOD INGRIDIENTS αγκαλιάζοντας τα brands: Μύλοι Λούλη, Kenfood, Kaizen, Μύλοι Αγίου Γεωργίου, Easy Bake & Μουσείο Λούλη. Σήμερα, κατέχει την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία και στην παραγωγή πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Διαθέτοντας τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στη Σούρπη, στο Κερατσίνι, στη Θήβα και στο Toshevo της Βουλγαρίας, η LOULIS FOOD INGRIDIENTS έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των συνεργατών, των προμηθευτών και των πελατών της με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων, την άριστη εξυπηρέτηση και τη δημιουργία αξίας για το κοινωνικό σύνολο. Ξεκινώντας από ένα μικρό μύλο στην Ήπειρο πριν από 240 χρόνια, απευθύνεται σήμερα στους επαγγελματίες της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της HO.RE.CA με 170 διαφορετικούς τύπους αλεύρων και σιμιγδαλιών με την ονομασία Μύλοι Λούλη και 850 διαφορετικές πρώτες ύλες και μείγματα με την επωνυμία Kenfood & Kaizen. Επίσης, προσφέρει στους καταναλωτές 41 διαφορετικά  προϊόντα με την επωνυμία Μύλοι Αγίου Γεωργίου & Easy Bake. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής πανελλαδικά εξυπηρετεί τους πελάτες της από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Η εταιρεία απασχολεί 340 εργαζόμενους, επενδύει διαρκώς σε νέα τεχνολογικά μέσα που θα αναβαθμίσουν τα εργοστάσιά της συμβάλλοντας δυναμικά στην εθνική οικονομία και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Leave a Reply