Ο ΣΕΦ ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗ

Η εκδήλωση που φιλοξένησαν τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη με προσκεκλημένο τον διακεκριμένο σεφ Λευτέρη Λαζάρου για την ιχθυοκαλλιέργεια από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ορθή ενημέρωση για τη διατροφική αξία των ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να μαγειρεύονται ώστε να μην χάνουν τα θρεπτικά τους συστατικά. Παρακολουθήσαμε ζωντανά τον σεφ να δημιουργεί τρεις υπέροχες συνταγές, ενώ ταυτόχρονα εξηγούσε, έδινε συμβουλές και έλυνε απορίες στους παρευρισκόμενους. Μάλιστα, με τη λήξη της εκδήλωσης ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις συνταγές, ενώ διατροφολόγος ενημέρωσε για τα θρεπτικά οφέλη της διατροφής πλούσιας σε ψάρι.

Η ενημερωτική εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από Την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου-δημόσιος φορέας εποπτευόμενος από το Υπουργείο Ανάπτυξης, στο πλαίσιο υλοποίησης του ολοκληρωμένου σχεδίου προώθησης ευρύαλων μεσογειακών ειδών (τσίπουρα-λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας), με πρεσβευτή του προγράμματος τον αναγνωρισμένο Έλληνα σεφ Λευτέρη Λαζάρου.

DSC_3238

Τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη

Η Σχολή Καίσαρη ξεκίνησε το 1960 στο Παλαιό Φάληρο από το όνειρο του Ανδρέα Καίσαρη για τη δημιουργία ενός οικογενειακού σχολείου που διατηρεί προσωπική σχέση με τους μαθητές και τους γονείς τους. Στα χρόνια που πέρασαν, το σχολείο μετεξελίχθηκε χάρη στους εκπαιδευτικούς του και τις καινοτόμες διδακτικές μεθόδους του, σε ένα υπερσύγχρονο σχολικό οργανισμό με υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και πολλές επιτυχίες. Από το 1995 ξεκίνησε η λειτουργία των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη στη Βάρη Αττικής, σε μία ιδιόκτητη καταπράσινη έκταση 35 στρεμμάτων καλύπτοντας όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Leave a Reply