Ο ΜAΤΖΙΚ ΤΖOΝΣΟΝ ΜIΛΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤA ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛIΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ellen DeGeneres ήταν ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Μagic Johnson. Ο Μάτζικ μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει και για τον γιο του, τον ΕJ Johnson, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος. Ο 24χρονος γιος του Μάτζικ Τζόνσον από μικρός γνώριζε τη γυναικεία φύση του (ήδη οι γονείς του το είχαν καταλάβει και αποδεχτεί από τότε που ο μικρός ήταν περίπου 12 ετών) και μετά τα 20 του άρχισε τις εκκεντρικές εμφανίσεις, έχοντας παραδεχτεί και δημόσια ότι ομοφυλόφιλος,

γιος του Μάτζικ Τζόνσον

«Νομίζω ότι όλο αυτό έχει να κάνει με το να μην προσπαθείτε να επιλέξετε εσείς {οι γονείς} τι θέλετε εσείς να είναι ή να γίνουν τα παιδιά σας. Το παν είναι να αγαπάς το παιδί σου, ανεξάρτητα από το ποιος είναι και τι αποφασίζει να κάνει», τόνισε ο Μάτζικ, ενώ πρόσθεσε: «Και όταν ο γιος μου μου το αποκάλυψε, ήμουν τόσο χαρούμενος γι ‘αυτόν και χαρούμενος για εμάς ως γονείς. Τον αγαπάμε, ο EJ είναι καταπληκτικός. Πρέπει να υποστηρίξεις το παιδί σου, γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να κινηθούν εναντίον των γκέι. Οπότε θα πρέπει να τους υποστηρίξετε, γιατί αν δεν τους υποστηρίξετε εσείς ως γονείς ποιος θα τους υποστηρίξει;»

101411

Στόχος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα είναι να ενθαρρύνει και άλλους γονείς ομοφυλόφιλων παιδιών να στηρίξουν τα παιδιά τους και να τα βοηθήσουν να αποδεχτούν τον εαυτό τους και να ζήσουν τη ζωή τους όπως τη θέλουν, ευτυχισμένα.

Ο ίδιος ο Μάτζικ Τζόνσον πέρασε δύσκολες ώρες το 1991, όταν και ανακοίνωσε πως είναι φορέας του ιού HIV, μετά από μετάγγιση μολυσμένου αίματος. Από τότε συμμετέχει ενεργά σε καμπάνιες για να ευαισθητοποιήσει ανθρώπους εναντίον του AIDS. «Με ενοχλούν οι διακρίσεις. Έχω συμπαρασταθεί στη γκέι κοινότητα και στους αγώνες τους, λόγω του AIDS. Έχουμε 2013 και θα πρέπει να σταματήσουμε τις διακρίσεις», τόνισε ο Μάτζικ.

Leave a Reply