20 ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ MAKE-A-WISH

Φέτος το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιορτάζει 20 χρόνια δράσης του Οργανισμού!

Περισσότερες από 1.500 Ευχές! Την Τετάρτη 15 Ιουνίου στο Ζάππειο θα πραγματοποιηθεί Έκθεση και Ετήσιο Δείπνο, ένα ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ με τρένο στον κόσμο των Ευχών, μία εκδήλωση σπονδυλωτή και ειλικρινά μοναδική.

Η είσοδος σε κλίμα εποχής 1920 θα γίνει μέσα από μία περιήγηση στην Έκθεση φωτογραφιών και ζωγραφικής στο Ζάππειο και ποτό υποδοχής στον ιδιωτικό κήπο του Περιστυλίου, μία όαση που λίγοι γνωρίζουμε. Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια του Δείπνου ένα μοναδικό show εικονικής πραγματικότητας αλλά και ρεαλισμού, σχεδιασμένο στη λογική που εκπληρώνουμε τις Ευχές των παιδιών μας, θα μας καλωσορίσει στη μαγική ατμόσφαιρα του κόσμου των Ευχών!

Την παρουσίαση θα «ανοίξει» η παιδική χορωδία ΣΠΥΡΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ, συμμετοχή θα έχει και η Σχολή Χορού της Κατερίνας Ροδίου, ενώ αργότερα ρόλο θα έχει η Φαίη Σκορδά, εμφάνιση-έκπληξη θα κάνουν διάφοροι επώνυμοι-εκπληρωτές Ευχών και παρουσία θα έχουν η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου. Το μουσικό τελείωμα θα γίνει από το συγκρότημα ΜΕΛΙSSES σε ρυθμούς Rocknroll και κομματιών που θα ξεσηκώσουν τον κόσμο.

Θα είναι μία βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό μας.

Το ταξίδι στον μαγικό κόσμο των Ευχών ξεκινά!

Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Καραϊσκάκη 23 & Λ. Βουλιαγμένης, Γλυφάδα
Τηλ. 210-9637660-1,
marketing@makeawish.gr

Leave a Reply