ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ

nakasΣύμφωνα με τους παιδοψυχολόγους, η ενασχόλησή μας με τη μουσική πρέπει να ξεκινά όσο το δυνατόν νωρίτερα στον κύκλο της ζωής μας. Το Ωδείο Φίλιππος Νάκας προσφέρει μουσική για τρυφερές ηλικίες και δίνει την ευκαιρία στους μικρούς του φίλους να κάνουν δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα τον Σεπτέμβριο.

Οι λιλιπούτειοι φίλοι μας μπορούν να ενταχθούν στα τμήματα των συστημάτων Robbie (από 10 έως 22 μηνών), Teddy (από 22 μηνών έως 4 ετών) και Junior Music Course (από 4 έως 6 ετών) στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας και τα παραρτήματά του, αφού πρώτα παρακολουθήσουν ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα. Επίσης σε επιλεγμένα παραρτήματα του Ωδείου μπορούν να παρακολουθήσουν το σύστημα Orff και το σύστημα Junior Strings. 

Η μουσική μάς γεμίζει ευχαρίστηση και χαρά, ενώ καταπολεμά την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και ενισχύει την ανάπτυξη της νοημοσύνης και της κοινωνικότητας. Εάν θέλετε το παιδί σας να πάρει από την αρχή όλα εκείνα τα εφόδια που είναι απαραίτητα για την ισορροπημένη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του, δεν έχετε παρά να το φέρετε σε επαφή με τη μουσική. ΔΕΝ είναι πολύ νωρίς.

Πού; Στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας στο κέντρο της Αθήνας και στα παραρτήματά του στην Αγία Παρασκευή, το Αιγάλεω, τη Γλυφάδα, την Κηφισιά, τα Μελίσσια, τη Νέα Σμύρνη, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα.

Πώς; Τηλεφωνώντας στο 210 3634000 για να κρατήσετε θέση σε δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα. Για να ενημερωθείτε για τα συστήματα βρεφονηπιακής μουσικής αγωγής, επισκεφθείτε το: www.nakas.edu.gr

Ωδείο Φίλιππος Νάκας

Leave a Reply