ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΝΑΚΑΣ

PHOTO 852 PIXΤο ότι στα παιδιά αρέσει η μουσική είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, το αν όμως σε ορισμένα αρέσει περισσότερο ή έχουν κλίση σε κάποιο όργανο ή, τέλος πάντων, θα ήθελαν να δοκιμάσουν, είναι θέμα προς διερεύνηση. Αυτή τη δυνατότητα διερεύνησης προσφέρει το Ωδείο Φίλιππος Νάκας, την Κυριακή 14 Μαΐου από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

H ανοιχτή μέρα μουσικής είναι μια μοναδική ευκαιρία ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και επιμόρφωσης, ελεύθερη για όλους, όποια κι αν είναι η ηλικία τους. Παιδιά, εφήβους ή ενήλικες. Περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες και προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής σε δοκιμαστικά μαθήματα για όλα τα μουσικά όργανα. Ακόμα και τα πολύ μικρά παιδιά (από 10 μηνών και πάνω) έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη χαρά της μουσικής, συμμετέχοντας σε δοκιμαστικά μαθήματα με τα συστήματα της Yamaha που συνδυάζουν τη μάθηση με τη διασκέδαση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν περισσότερες από 30 συναυλίες και εργαστήρια για όλα τα μουσικά είδη και να κερδίσουν: δωρεάν εγγραφή στο Ωδείο, δωρεάν μουσικά όργανα και υποτροφίες φοίτησης.

Ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο www.naka

Κρατήστε θέση – δηλώστε συμμετοχή: Ιπποκράτους 41, Αθήνα, τηλ.: 210 3634000, conservatory@nakas.grs.edu.gr

Leave a Reply