ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ

OdeioRizopoulou-Xmas17aΔιαχρονικά και οικουμενικά Χριστούγεννα είναι το θέμα της φετινής Γιορτής των Χριστουγέννων από το Ωδείο Ριζοπούλου, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 7:30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (στο κτίριο της οδού Πειραιώς). Με μουσικές από κάθε γωνιά του κόσμου, με μουσικά σύνολα που δημιουργούν σπουδαστές του Ωδείου μαζί με τους δασκάλους τους, με ιστορίες που ξεδιπλώνονται πίσω από τις μελωδίες, το Ωδείο Ριζοπούλου γιορτάζει τα Χριστούγεννα και μαζί την αρχή της τέταρτης δεκαετίας στη ζωή του.

Οι σπουδαστές του τμήματος Ιστορίας της Μουσικής, με συντονιστή τον δάσκαλό τους, κ. Δημήτρη Ουλή, θα παρουσιάσουν, με ζωντάνια και δημιουργικότητα, τις ιστορίες πίσω από τις μελωδίες που έχουμε συνηθίσει να ακούμε τα Χριστούγεννα και παραδόσεις από διάφορες εποχές και περιοχές του κόσμου. Στη γιορτή συμμετέχουν σπουδαστές κάθε ηλικίας (από μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού μέχρι και τελειόφοιτοι σπουδαστές) και οι καθηγητές τους.

Το Ωδείο Ριζοπούλου πορεύεται με στόχο την άρτια και σφαιρική μουσική εκπαίδευση, με οδηγό την παρακαταθήκη της ιδρύτριάς του Κλεονίκης Ριζοπούλου, η οποία το υπηρέτησε για 30 χρόνια με πίστη και με όραμα.   OdeioRizopoulou-Xmas17b

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 7:30 μ.μ.

Αμφιθέατρο Μουσείου Μπενάκη (κτίριο οδού Πειραιώς – Πειραιώς 138)

Είσοδος: 7 ευρώ (προπώληση στη Γραμματεία του Ωδείου: τηλ. 210 2759745)

Kαλλιτεχνική επιμέλεια & διοργάνωση: Νίκος & Τέτη Αϊβαζίδου

Περισσότερα:

Η Γιορτή των Χριστουγέννων 2017

Δείτε το event στο facebook

Leave a Reply