ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Οι τελευταίες μέρες της άνοιξης συμπίπτουν με τα γενέθλια μου και τα γενέθλια μου φέτος θα φωτιστούν από 44 ολόκληρα κεριά (δηλαδή το τραπέζι μας θα κοσμήσουν, βασικά, κεριά και λίγη τούρτα). Και τι κάνει μια γυναίκα της ηλικίας μου που σέβεται τον εαυτό της; Τρέχει στο φαρμακείο για αντηλιακή −έτσι λέει η δερματολόγος μου. Και της απαντώ: Τι κάνει μια μαμά, ανεξαρτήτως ηλικίας, που θέλει να διατηρήσει την ψυχραιμία της και αυτό το καλοκαίρι; Τρέχει στο φαρμακείο για Fenistil.

Γιατί αυτό το μικρό αλλά θαυματουργό σωληνάριο (βγαίνει και σε Roll-On, το ξέρω) θα σώσει τη μέρα. Και σας το λέω εγώ, που ως μαμά τριών αισθάνομαι ότι το “μαμά, με τρώει” παίζει σε λούπα όλο το καλοκαίρι. Κουνούπια; Έχουμε. Μέλισσες; Έχουμε. Μέδουσες; Και από αυτές έχουμε. Τσουκνίδες και περίεργα φυτά; Έχουμε. Έχουμε όμως και Fenistil. Που ανακουφίζει άμεσα από την ενοχλητική φαγούρα και τους ερεθισμούς. Πώς; Με ένα δοκιμασμένο μυστικό ετών 50. Περιέχει μηλεϊνική διμεθινδένη, ένα αντιισταμινικό με αντικνησμώδη δράση. Χάρη στην υφή του, δροσίζει ευχάριστα, ενώ διεισδύει αποτελεσματικά στο δέρμα για να προσφέρει άμεση ανακούφιση από τη φαγούρα μέσα σε λίγα λεπτά.Το Fenistil είναι μαζί μας παντού και πάντα. Στις απογευματινές βόλτες στο πάρκο, στην ποδηλατάδα, στο θερινό σινεμά, στα playdates σε αυλές και μπαλκόνια, στα πρώτα σαββατοκύριακα στο εξοχικό, στις προπονήσεις των παιδιών αλλά και στην υπαίθρια γυμναστική μου (τα κουνούπια με λατρεύουν 44 χρόνια τώρα). Και κάτι που δεν ήξερα: Το Fenistil ανακουφίζει από την ενοχλητική φαγούρα που προκαλεί το ηλιακό έγκαυμα! Οπότε θα είναι μαζί μας και μετά τις πρώτες βουτιές. 

Fenistil, λοιπόν, και τίποτα δεν μας σταματά από τα υπέροχα καλοκαιρινά απογεύματα και βράδια. Ούτε καν η φαγούρα. Το Fenistil κυκλοφορεί σε τζελ και Roll-On και είναι πανεύκολο στη χρήση. Μια επάλειψη, 2-4 φορές τη μέρα αρκεί για να ανακουφίσει από τη φαγούρα. Είναι κατάλληλο και για μικρά παιδιά.

Leave a Reply