Αξιοποιήστε τη δύναμη της πρώιμης μάθησης με το Stokke® MuTable™

Stokke® Mutable™Η Stokke, η σκανδιναβική εταιρεία κατασκευής παιδικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, λανσάρει ένα ανανεωμένο design του διάσημου Stokke® MuTable™. To παιδικό τραπεζάκι, με τις ατελείωτες δυνατότητες, που κατασκευάστηκε για να παίζει, να μαθαίνει και να αναπτύσσεται το παιδί.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό φυσικό ξύλο με απαλές, καμπύλες πλευρές, η ιδέα πίσω από το συγκεκριμένο τραπέζι είναι να προσφέρει δραστηριότητες για κάθε στάδιο ανάπτυξης: από τη νηπιακή, μέχρι την προσχολική ηλικία και τα μετέπειτα χρόνια του παιδιού. Σχεδιασμένο να δέχεται προεκτάσεις στα «πόδια» του που προστίθενται εύκολα, το τραπέζι προσαρμόζεται στο ύψος του παιδιού, απογειώνοντας το παιχνίδι.

Το concept του τραπεζιού Stokke® MuTable™ ενεργοποιεί τις αισθήσεις, προσκαλώντας τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους. Κάθε τραπέζι παιχνιδιού συνοδεύεται από τρεις επιφάνειες διπλής όψης που προσφέρουν πολλαπλές επιλογές δραστηριότητας, λειτουργώντας ως το ιδανικό σκηνικό για καθημερινές περιπέτειες. Τα μικρά παιδιά μπορούν να γίνουν υπερήρωες, να σώσουν τον κόσμο ή να δημιουργήσουν τη δική τους ιστορία.Σε έναν κόσμο γεμάτο οθόνες, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να εξερευνούν και να μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι. Το ανεξάρτητο παιχνίδι βοηθά τα παιδιά να λύνουν προβλήματα και να γίνονται αυτόνομα, ενώ το κοινωνικό παιχνίδι υποστηρίζει τη συνεργασία και την ομαδικότητα. Stokke® Mutable™Η Johanne Smith-Nielsen, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ph.D. Κλινική Ψυχολόγος του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης, συμμερίζεται την πεποίθηση της Stokke ότι το παιχνίδι αποτελεί ουσιαστικό μέρος της υγιούς ανάπτυξης του παιδιού και αποκαλεί το παιχνίδι “χαρακτηριστική συμπεριφορά” της πρώιμης παιδικής ηλικίας: Έρευνες δείχνουν ότι οι γλωσσικές δεξιότητες καλλιεργούνται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είτε με άλλα παιχνίδια, είτε με τη φαντασία τους, τα παιδιά παίζοντας εξερευνούν και ανακαλύπτουν τόσο με τα χέρια όσο και με το μυαλό τους“. 

Η καρέκλα Stokke® MuTable™ είναι η ιδανική προσθήκη ώστε τα παιδιά να κάθονται άνετα όταν ζωγραφίζουν, «χτίζουν» ή δημιουργούν. Κατασκευασμένη από ξύλο υψηλής ποιότητας, η καρέκλα είναι ανθεκτική και ασφαλής ακόμα και για τα πιο δραστήρια νήπια και αντέχει μέχρι 100 κιλά βάρους!

Η καρέκλα, όπως και το τραπέζι, έχει ρύθμιση ύψους για το καθισματάκι και πλάτη που αφαιρείται. Έτσι μετατρέπεται από καρέκλα σε σκαμπό για να υποστηρίξει τις ατελείωτες δράσεις του παιδιού όσο αυτό μεγαλώνει. Καθώς διατίθεται σε ταιριαστά χρώματα με το τραπέζι παιχνιδιού Stokke® MuTable™, τα σχέδια μπορούν να συνδυαστούν και να ταιριάζουν σε κάθε χώρο.

Το Stokke® MuTable™ και η καρέκλα MuTable™, όπως όλα τα προϊόντα της Stokke, είναι κατασκευασμένα από ξύλο, φτιαγμένα για να αντέχουν στο χρόνο. Καθώς χρησιμοποιούνται φυσικά υλικά, όπως το ξύλο, ενδέχεται να εμφανιστούν ατέλειες, όπως μικρές χρωματικές διαφορές ή σκούρες κηλίδες, οι οποίες δεν επηρεάζουν τη δομική ακεραιότητα του υλικού ή του προϊόντος. Η αποδοχή αυτών των μικρών ατελειών επιτρέπουν στη Stokke να εξοικονομεί πάνω από το 80% του υλικού που προμηθεύεται, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα, καθιστώντας κάθε τραπέζι και καρέκλα Stokke® MuTable™ αυθεντικά, ξεχωριστά και, κυρίως, πιο υπεύθυνα προϊόντα.

Τα πρόσθετα αξεσουάρ διασφαλίζουν ότι το παιδί σας θα έχει πάντα κάτι νέο να το εμπνεύσει: από παιχνίδια με χαρακτήρες, τουβλάκια και παιχνίδια της φαντασίας τους. Τα παιδιά μπορούν να δημιουργούν νέες περιπέτειες κάθε φορά που παίζουν.

Το τραπέζι παιχνιδιού Stokke® MuTable™ Play Table και η καρέκλα MuTable™ έρχονται με 3 χρόνια εγγύηση. Ανακαλύψτε τα σε επιλεγμένα καταστήματα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ STOKKE®: Η Stokke ιδρύθηκε στο Ålesund της Νορβηγίας το 1932 και αρχικά κατασκεύαζε καθίσματα λεωφορείων καθώς και έπιπλα για ενήλικες. Το πρώτο παιδικό προϊόν κυκλοφόρησε το 1972: Η θρυλική καρέκλα Tripp Trapp®, που σχεδιάστηκε από τον Peter Opsvik, γιορτάζει φέτος την 50ή επέτειό της. Το προϊόν κατασκευάζεται στην Ευρώπη και έχει πουλήσει πάνω από 14 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως. Στόχος της Stokke είναι να προσφέρει στα παιδιά το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή και να τα βοηθήσει να εξελιχθούν σε ανεξάρτητους ενήλικες με αυτοπεποίθηση. Η οικογένεια προϊόντων Stokke βασίζεται στις βασικές αξίες της βιωσιμότητας, του design και της υγιούς ανάπτυξης των παιδιών. Τον Ιούνιο του 2021, η Stokke εξαγόρασε τη LIMAS, έναν γερμανικό κατασκευαστή καροτσιών για μωρά, και τη Mukako, ένα ιταλικό brand που προσφέρει παιδικά τραπεζάκια παιχνιδιού με αρθρωτό σκελετό. Τον Δεκέμβριο του 2021, η Stokke ανακοίνωσε την εξαγορά του brand BABYZEN, το οποία κατασκευάζει το ελαφρύ και υψηλής ποιότητας καροτσάκι YOYO. Τον Μάιο του 2022, η EVOMOVE, η κατασκευάστρια εταιρεία της γνωστής καρέκλας Nomi, εντάχθηκε στην οικογένεια της Stokke ως η πιο πρόσφατη εξαγορά της Stokke.

Leave a Reply