Το φθινοπωρινό Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι γεγονός

Smile BazaarΜε μεγάλη χαρά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μάς προσκαλεί στο φθινοπωρινό Smile Bazaar, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023, με δωρεάν είσοδο, στους χώρους του Οργανισμού, Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή, 5ος όροφος (πλησίον μετρό Αγ. Παρασκευής).

Στο bazaar, που θα λειτουργεί καθημερινά, από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 11:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ. θα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές (έως -70%!) μία τεράστια συλλογή από  μοναδικά επώνυμα ρούχα, παπούτσια και σχολικά είδη.

Και μην ξεχνάτε: Όλα τα έσοδα από το Smile Bazaar θα ενισχύσουν το πολύπλευρο έργο και τις εξειδικευμένες και ολιστικές δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που στέκεται πάντοτε δίπλα σε κάθε ευάλωτο παιδί και στην οικογένειά του, όταν βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο το Α’ εξάμηνο του 2023 οι άνθρωποι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξαν εξειδικευμένα και ολιστικά 60.468 παιδιά και τις οικογένειές τους, σε κάθε σημείο της Ελλάδας, κάθε στιγμή… Χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη και προσφορά του κόσμου. Χάρη σε όλους εμάς! Άλλωστε, όπως αναφέρει και το σλόγκαν του Χαμόγελου «Χωρίς εσένα δεν γίνεται»! Ραντεβού, λοιπόν, στο Smile Bazaar!

Leave a Reply