ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ REPAIR-CAFÉ ΣΤΟ GOETHE-INSTITUT ATHEN

Επισκευάζω αντί να πετάξω. Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος του Repair-Café του Goethe-Institut Athen. Σε εποχές μαζικής κατανάλωσης, τα είδη οικιακής χρήσης, που παρουσιάζουν κάποια βλάβη, καταλήγουν πάρα πολύ γρήγορα στα σκουπίδια. Με τα εργαστήρια στο Repair-Café το Goethe-Institut Athen θέλει να το αλλάξει αυτό.
Στο εργαστήριό τους, θα μας δείξουν πώς να επισκευάσουμε τα χαλασμένα αντικείμενά μας. Ο Γιάννης και ο Roland θα μας βοηθήσουν με την τεχνογνωσία τους και θα μας συμβουλεύσουν πώς να κάνουμε τις ελαττωματικές συσκευές μας να λειτουργήσουν και πάλι. Μπορούμε να φέρουμε μαζί μας αντικείμενα, όπως καφετιέρα, τοστιέρα, πιστολάκι μαλλιών ή παρόμοια. 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ REPAIR CAFÉ; Ελάτε στο κάτω φουαγιέ του Goethe-Institut Athen την Τρίτη 24.1.2023 μεταξύ 5 και 7 μ.μ. Φέρτε μαζί σας την ελαττωματική συσκευή σας. Ο Γιάννης και ο Roland θα σας βοηθήσουν στην ανάλυση και στην επισκευή των βλαβών.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Ο Γιάννης είναι επιστάτης στο Goethe-Institut Athen και o άνθρωπός τους αν κάτι χαλάσει. Στο άψε σβήσε και με περισσή ηρεμία, βρίσκει πάντα μια λύση και κυριολεκτικά τα βάζει όλα σε τάξη. Ο Roland είναι ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων και DJ. Τα χέρια του πιάνουν και έχει ήδη «σώσει» πολλές οικιακές συσκευές από τη χωματερή κάνοντας έτσι στο περιβάλλον μια τεράστια χάρη.

Δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή.

Γλώσσα: γερμανικά/ελληνικά
Τιμή: δωρεάν συμμετοχή
Πληροφορίες: 2103661055, 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Goethe-Institut Athen
Ομήρου 14-16
106 72 Αθήνα

Leave a Reply