ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΛΟΥΖ (ΚΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ)

ΚλουζΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! Αφορά τον Κλουζ. Ναι, τον αγαπημένο ντετέκτιβ των παιδιών. Σας έχουμε τα καλύτερα νέα (εκτός από το ότι έρχονται οι διακοπές του Πάσχα και τα σχολεία κλείνουν). Στις 18 Απριλίου η εξαιρετικά δημοφιλής σειρά του Γερμανού συγγραφέα Γίργκεν Μπανσέρους «Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ», που έχει μεταφραστεί σε 20 γλώσσες κι έχει πουλήσει πάνω από 2.000.000 αντίτυπα, θα αποκτήσει νέο «μέλος».
Η επιστροφή του Κλουζ είναι γεγονός καθώς ένα καινούργιο μυστήριο, με τίτλο Ύποπτο γάλα στο σούπερ μάρκετ, περιμένει τον διάσημο ντετέκτιβ, που αυτή τη φορά αντιμετωπίζει με…γάλα προβλήματα και ζητά τη βοήθεια των μικρών αναγνωστών! Επειδή ξέρουμε πόσο λατρεύουν τα παιδιά τον δημοφιλή ντετέκτιβ και ότι μάλλον δεν τους λείπει κανένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη τους, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο, τους προσφέρουμε  μια αποκλειστική ευκαιρία!
Δώστε τους να διαβάσουν το πρώτο κεφάλαιο της νέας περιπέτειας του Κλουζ ΕΔΩ.
Έπειτα, αν θέλουν, μπορούν να μοιραστούν τη γνώμη τους, γράφοντας ένα σχόλιο ΕΔΩ (όπου θα βρουν και περισσότερα για το νέο μυστήριο που καλείται αυτή τη φορά να εξιχνιάσει ο Κλουζ) και ίσως είναι οι πρώτοι που θα πάρουν στα χέρια τους τη νέα περιπέτεια την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του μαζί με αναμνηστικά δωράκια.

Ας στείλουν, λοιπόν, το σχόλιό τους έως τις 15 Απριλίου. Την επόμενη ημέρα θα γίνει η κλήρωση και θα μάθουν εάν είναι ανάμεσα στους 10 τυχερούς που θα κερδίσουν το βιβλίο.

Clipboard01

Μείνετε συντονισμένοι στο www.metaixmio.gr

Η 27η περιπέτεια του διασημότερου μεγάλου μικρού ντετέκτιβ με τίτλο Ύποπτο γάλα στο σούπερ μάρκετ θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων από την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019. Ο Κλουζ και ο δημιουργός του, όπως ίσως ξέρετε, έχουν μια αδυναμία στη χώρα μας, γι’ αυτό και το βιβλίο θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Ελλάδα, όπως πάντα από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σε μετάφραση της Μαρίας Αγγελίδου, και ύστερα στη Γερμανία και τις υπόλοιπες χώρες. Ε, δεν μπορείτε να πείτε. Παγκόσμια πρώτη. Αυτό κι αν είναι έκτακτη είδηση.

Clipboard04

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Η καινούρια υπόθεση του Κλουζ έρχεται και τον βρίσκει μέσα στο σπίτι του: για την ακρίβεια, το μυστήριο είναι κρυμμένο μέσα σ’ ένα μπουκάλι γάλα – και ξέρουμε όλοι πόσο σημαντικό κι απαραίτητο είναι το γάλα για τον μικρό ντετέκτιβ. Μόνο που αυτή τη φορά το αγαπημένο του ρόφημα έχει… κάπως περίεργη γεύση! Για να διαλευκάνει το μυστήριο, ο Κλουζ θ’ αναγκαστεί να πάει από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς του στην άλλη άκρη της πόλης. Και να ζητήσει τη βοήθεια της επιστήμης…

Μια αστυνομική σειρά για μικρούς αναγνώστες, με ήρωα ένα εννιάχρονο αγόρι που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους ήρωες των κλασικών αστυνομικών μυθιστορημάτων.

Η σειρά τιμήθηκε το 2006 με το βραβείο Hansjorg-Martin-Preis, το σημαντικότερο γερμανικό βραβείο για συγγραφείς παιδικών και νεανικών αστυνομικών βιβλίων. Έχει μεταφραστεί σε 21 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 2.000.000 αντίτυπα.

2 Σχόλια

  1. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΘΩΜΟΓΛΟΥ 16 Απριλίου, 2019
  2. Μιχαλης χρυσος 15 Απριλίου, 2019

Leave a Reply