ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ, ΛΕΜΕ. Ο ΠΑΠΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΚΟΥΔΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ

Γύρνα σπίτι, λέμεΟ Πάπιος θέλει να κάνει παρέα με τον Αρκούδο. Όμως ο Αρκούδος φεύγει εκδρομή για ψάρεμα για μια ολόκληρη εβδομάδα. Τι θα κάνει ο Πάπιος μόνος του όσο λείπει ο Αρκούδος; Πώς θα ζήσει χωρίς τον καλύτερό του φίλο; Κι ο Αρκούδος, όμως, θα τα βγάλει πέρα μόνος του; Στο δάσος; Με βροχή; Τη νύχτα; Είναι το ψάρεμα τόσο εύκολο όσο φανταζόταν; Οι δυο ήρωες του Jory John, εικονογραφημένοι από τον Benji Davies, το ακαταμάχητο δίδυμο των πρωταγωνιστών που μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε, γνωστοί από το υπέροχο «Καληνύχτα, λέμε», επιστρέφουν στις εκδόσεις Παπαδόπουλος με το βιβλίο «Γύρνα σπίτι, λέμε», άλλη μια χιουμοριστική, ζωντανή ιστορία για την αξία της φιλίας, ένα απολαυστικό picture book για μικρά και μεγάλα παιδιά!

ig

Γιατί να επιλέξετε το “Γύρνα σπίτι, λέμε” :

  • Είναι μια ιστορία με ένα ακαταμάχητο δίδυμο πρωταγωνιστών με τους οποίους μπορούν να ταυτιστούν τα παιδιά.
  • Η αφήγηση έχει πολύ χιούμορ και  προβάλλει την αξία της φιλίας.
  • Οι ήρωες της ιστορίας έχουν πάντα ζωγραφισμένα τα συναισθήματά τους στο πρόσωπο, ευνοώντας με αυτόν τον τρόπο τη συναισθηματική έκφραση των μικρών παιδιών.
  • Η ζωηρή εικονογράφηση, με ποικιλία φόντων, χρωμάτων και σκηνών, διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον των αναγνωστών για την εξέλιξη της αφήγησης.
  • Είναι εξίσου διασκεδαστικό και για τους γονείς.

Leave a Reply