Ο μικρός Νικόλας: Τι περιμένουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι;

Τι περιμένουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι;Η βραβευμένη γαλλική ταινία animation «O Μικρός Νικόλας: Τι περιμένουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι;» βασίζεται στα αγαπημένα κόμικς και παιδικά βιβλία των Jean-Jacques Sempé and René Goscinny και τιμά το πνεύμα των θρυλικών δημιουργών και του εμβληματικού έργου τους.Σκυμμένοι πάνω από σε ένα λευκό χαρτί κάπου ανάμεσα στη Μονμάρτρη και το Σεν Ζερμέν, ο Jean-Jacques Sempé και ο René Goscinny δίνουν πνοή σε ένα σκανταλιάρικο αγόρι, τον μικρό Νικόλα. Μία επεισοδιακή ζωή γεμάτη παιχνίδι, φίλους, καλαμπούρια, τιμωρίες, πολύτιμα μαθήματα και διαφωνίες απλώνεται μπροστά στον Μικρό Νικόλα. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, το παιχνιδιάρικο αγόρι τρυπώνει στο στούντιο των δημιουργών του και μαθαίνει για τη γνωριμία και τη φιλία τους, αλλά και για τα παιδικά τους χρόνια.Μία απολαυστική και συγκινητική ιστορία δύο ανθρώπων που στερήθηκαν πολλά και επινόησαν μία ονειρική παιδική ηλικία για τον Μικρό Νικόλα, τον σκανταλιάρη και σπαρταριστό ήρωα, που αντιστάθμισε δυσκολίες που πέρασαν ως παιδιά. Μία απίθανη ταινία για τη φιλία, τη δημιουργικότητα και τα παιδικά χρόνια.

Σε σκηνοθεσία της Amandine Fredon και του Benjamin Massoubre και σενάριο των Michael Fessler, Anne Goscinny (κόρη του René Goscinny) και Benjamin Massoubre. Τη μουσική υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Ludovic Bource (The Artist).

Ο μικρός Νικόλας: Τι περιμένουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι;
Βραβείο Καλύτερης Ταινίας,
Annecy International Animated Film FestivalΒραβείο Καλύτερης Ταινίας,
Annecy International Animated Film Festival 
Σενάριο: Anne Goscinny, Michel Fessler, Benjamin Massoubre
Σκηνοθεσία:
Amandine Fredon, Benjamin Massoubre
Ακούγονται:
Alain Chabat, Laurent Lafitte, Simon Faliu
Καλλιτεχνική διεύθυνση:
Fursy Teyssier
Animation:
Juliette Laurent
Μοντάζ:
Benjamin Massoubre
Μουσική:
Ludovic BourceΣτην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι ηθοποιοι:
Γιάννης Καραούλης (Νικόλας), Άρης Κυπριανού, Ζωή Κυπριανού, Μαρία Κάνθερ, Χρήστος Γρηγοριάδης, Πέτρος Κονόμου, Μάριαν Κυπριανού, Σκεύος Πολυκάρπου, Γιώργος Ευαγόρου, Εύρος Βασιλείου, Νάτια Χαραλάμπους, Θανάσης ∆ρακόπουλος, Άντονυ Παπαμιχαήλ

9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ FEELGOODVisit
Instagram: https://www.instagram.com/feelgood_entertainment/
Twitter: https://twitter.com/FeelgoodEntment
Fb: https://www.facebook.com/feelgoodentertainment.gr/
Youtube: https://www.youtube.com/Feelgoodentertainment

Leave a Reply