Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΓΑΤΟ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ

Μικρή ΜουντζούραΤο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 12:00, οι εκδόσεις Ίκαρος και το βιβλιοπωλείο «Ο γάτος Μαουρίτσιο» μάς προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του πρώτου παιδικού βιβλίου σε εικονογράφηση και κείμενο της Φωτεινής Τίκκου, «Η μικρή Μουντζούρα».

Η Μικρή Μουντζούρα νιώθει διαφορετική από όλους τους άλλους, όμως γρήγορα θα καταλάβει ότι η δύναμή της κρύβεται στη διαφορετικότητά της. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τη Φωτεινή Τίκκου, να ακούσετε την ιστορία της Μικρής Μουντζούρας και να ζωγραφίσετε τις περιπέτειές της!
Λίγα λόγια για το βιβλίο: Στην πιο λαμπερή και χρωματιστή πόλη του κόσμου ζούσε μια μικρή Μουντζούρα. Το όνειρό της ήταν να γίνει κι αυτή πολύχρωμη όπως ήταν οι φίλοι της. Όσο κι αν προσπαθούσε όμως παρέμενε μουντζουρωμένη… Μια μέρα όμως αρκεί για να αλλάξει η ζωή όλων τους. Μια ιστορία που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά μας. Ένα παραμύθι για τη φιλία, την αποδοχή και τον αυτοσεβασμό. Ένα παραμύθι γεμάτο χρώματα για όλα τα πράγματα που μπορούμε να δούμε με τα μάτια μας, και για άλλα τόσα που δεν βλέπουμε κι ας υπάρχουν.
Ο γάτος Μαουρίτσιο
Ευφρονίου 10-12
Παγκράτι 11634
(πλησίον μετρό Ευαγγελισμός)
Τ. 2111824881
www.mauriciobookstore.gr

Leave a Reply