ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ GOETHE-INSTITUT

GI_KIDS_983X427_SITEΑπό αυτή τη σχολική χρονιά το Goethe-Institut Athen διοργανώνει μαθήματα Γερμανικών για παιδιά εκτός από το κέντρο της Αθήνας, Πανεπιστημίου 57 και στην Κηφισιά, στους χώρους του International School of Athens (ISA),  Αρτέμιδος 42 & Ξενίας.

Το μάθημα γίνεται από την πρώτη στιγμή κυρίως στα Γερμανικά.

Οι διδακτικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται έχουν ως άξονα τον κόσμο των παιδιών και των εφήβων και στοχεύουν στην επιτυχία. Οι μαθητές μαθαίνουν τη γλώσσα και τις δομές της στην πράξη, μέσα από δραστηριότητες, ερευνητικές εργασίες και τη χρήση της τεχνολογίας (βιβλία που ζωντανεύουν με την τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας, iPads, διαδραστικοί πίνακες).

Αυτό σημαίνει ότι οι μαθητές προετοιμάζονται σωστά και με συνέπεια για τα διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας του Goethe-Institut, τα οποία εξασφαλίζουν επαγγελματική και ακαδημαϊκή πορεία σε παγκόσμιο περιβάλλον.

Οι διδάσκοντες βρίσκονται σε στενή επαφή με τους γονείς και είναι πάντα πρόθυμοι να συζητήσουν μαζί τους και να τους ενημερώσουν για τη μαθησιακή πρόοδο των παιδιών τους.

GI_FB_6_0718

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στη Γραμματεία Γλωσσικού Τμήματος του Goethe-Institut Athen:

Ε-mail: mathimata-athen@goethe.de

Τηλ. 210 36 61 038

Δηλώστε συμμετοχή και επωφεληθείτε την έκπτωση στα δίδακτρα.

Περισσότερες πληροφορίες

http://www.goethe.de/paidika 

GI_Logo_inkl_Claim_horizontal_green_sRGB

Leave a Reply