ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FEEKUH ΠΑΡΤΙ

Για εμένα η είσοδος της άνοιξης πάντα ισοδυναμούσε με τις μπενχούριες ετοιμασίες του πάρτι γενεθλίων του Γιωργάκη. Και ξέρετε πώς ήταν το πάρτι του Γιωργάκη; Όπως εκείνα τα πρώτα πάρτι που οργανώναμε μόνες μας για τα μονάκριβα παιδιά μας, αυτά για τα οποία θέλαμε να σετάρουμε το καλαμάκι με το χαρτί υγείας –αν ήταν δυνατόν–, εκείνα που μας έβρισκαν να βρωμοκοπάμε τηγανητά κεφτεδάκια 10 λεπτά πριν έρθει ο πρώτος καλεσμένος και να ντυνόμαστε βιαστικά ενώ κανονικά έπρεπε να βρισκόμαστε σε καμία εντατική ξέπνοες από το φούσκωμα 835 μπαλονιών. Δεν τα αναπολείς, με ρωτάνε. Όχι, απαντάω. Ή καλύτερα όχι έτσι. Κάθε φορά που τελείωνε το πάρτι, ευχόμουν να παρευρεθώ στο επόμενο ως… καλεσμένη. Τότε, βέβαια, δεν σκεφτόμουν ότι μπορώ να πάρω τη βοήθεια του κοινού. Ή μάλλον τότε δεν υπήρχε η Αργυρώ και η Μαριάννα ή αλλιώς οι Feekuh (Φίκα, όπως μας λένε ότι προφέρονται).

Η Αργυρώ και η Μαριάννα είναι κολλητές από το σχολείο και καταξιωμένες επαγγελματίες στον τομέα τους. Εκτός από τη βαθιά φιλία τους, όμως, τις ενώνει και… η εμμονή τους με την οργάνωση. Ως αληθινές οrganization freaks αναλάμβαναν πάντα τη διοργάνωση όλων των πάρτι φίλων και γνωστών, από την πρώτη ως την τελευταία λεπτομέρεια. Οι φίλοι τους ήταν εκείνοι που τις παρότρυναν να κάνουν επιτέλους επάγγελμα αυτό που ξέρουν να κάνουν τόσο καλά. Και έτσι, τον περασμένο  Σεπτέμβριο ίδρυσαν το Feekuh με αγάπη για όλους όσοι λατρεύουν να περνούν καλά, αλλά μισούν την οργάνωση.Και μάλλον και οι haters του planning είναι πολλοί και τα κορίτσια κάνουν τέλεια τη δουλειά τους, γιατί έχουν ήδη μεγάλη προϋπηρεσία. Πάρτι γενεθλίων, μπάρμπεκιους, μικρά dinner parties, εγκαίνια καταστημάτων, φανταστικά bachelor & bachelorette parties φιγουράρουν ήδη στο portfolio τους. Ειδικότητα τους: τα baby showers (ναι, είχαμε και στο χωριό μας) και τα παιδικά πάρτι. Αυτά τα έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Custom made διακόσμηση, φωτογράφοι, photobooths, εκπλήξεις, δωράκια, όλα έτοιμα από την ομάδα που αναλαμβάνει και το φαγητό/ποτό αν δεν θέλετε να κάνετε ούτε αυτό (πιστέψτε με, δεν θέλετε, θυμάστε πιο πάνω που είπα κάτι για τα κεφτεδάκια;)

FeekuhΚαι αν δεν επιθυμείτε να γίνει το πάρτι στο σπίτι σας, κανένα πρόβλημα. Οι Feekuh θα βρουν τον κατάλληλο χώρο που θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Εκεί θα βάλουν την ανεξάντλητη φαντασία τους να δουλέψει και θα επινοήσουν παιχνίδια που θα παίξουν οι μικροί και οι μεγάλοι μέχρι τελικής πτώσεως. Highlights των Feekuh παιδικών πάρτι οι Superheroes, που μόλις το έσκασαν από τις ταινίες της Marvel, και οι πριγκίπισσες-άρτι αφιχθείσες από το παλάτι τους- που θα κάνουν το πάρτι αξέχαστο για τον εορτάζοντα, τους καλεσμένους και εσάς που δεν κάνατε τίποτα περισσότερο από το να καλέσετε τις Feekuh!

fee.kuh
feekuh.gr
feekuh.freaks@gmail.com
+30 6936064977

Leave a Reply